Moda

(Pre)zgodni kao i uvijek: Beckham i Hart udružili snage za H&M

U gledanju reklame koja povezuje jednu od najvećih svjetskih ikona i globalnu zvijezdu komedije uživat će većina žena

Kampanja za jedan od najpopularnijih high street brendova, H&M, "natjerala" je dvojicu (pre)zgodnih muškaraca, Davida Beckhama i Kevina Harta da još jednom udruže snage.

 | Autor: H&M H&M

Zanimljiva reklama za kolekciju pod nazivom 'New Modern Essentials selected by David Beckham' odvija se na putovanju i nastavak je priče iz njihove prve reklame u kojoj se Kevin pripremao za ulogu Davida u biografskom filmu. Njome su otkriveni Kevinovi planovi da nastupi kao zvijezda mjuzikla 'I, Beckham: The Musical', a početi će se prikazivati 26. rujna na hm.com.

 | Autor: H&M H&M

"Beskrajno sam uživao u snimanju prve kampanje s Kevinom za H&M, jednostavno smo morali napraviti nastavak. Ovoga puta priču smo odveli još dalje. Nadam se da će se svima svidjeti jer mi smo svakako uživali snimajući je", izjavio je David Beckham.

 | Autor: H&M H&M

"Sjajno je još jednom dobiti priliku pokazati svijetu ono što svi već zapravo znaju: da sam ja pravo nadahnuće za stil Davida Beckhama. U svemu kopira mene", našalio se Hart.

Kamerom je zabilježeno "putovanje" dvojice muškaraca, u kojem odlaze iz Los Angelesa u Las Vegas radi navodnog susreta sa sponzorima novog mjuzikla. Osim same radnje, zanimljivi su i njihovi stajlinzi. Identične kombinacije iz nove kolekcije kolekcije nemoguće je ne primijetiti. Bomber jakna s patentnim zatvaračem i ovratnikom od umjetnog krzna koja se nosi uz dolčevitu i prugasti pulover, uskoro će u svom ormaru imati gotovo svaki muškarac sa stilom.

 | Autor: H&M H&M

"David i Kevin u kampanji su nevjerojatno zgodni. Modern Essentials kolekcija je za muškarce koji imaju sjajan osobni stil bez obzira na to gdje se nalaze. Bomber jakna i prugasti pulover novi su osnovni artikli garderobe za muškarce širom svijeta", rekao je Andreas Löwenstam, H&M-ov voditelj odjela za dizajn muške odjeće.

Režiju i ovoga puta potpisuje Fredrik Bond, koji je zaslužan za posljednje dvije reklame Davida Beckhama za H&M.

Kolekcija Modern Essentials selected by David Beckham za jesen/zimu 2016. bit će raspoloživa u svim H&M trgovinama s muškom odjećom i online od 29. rujna.

Photo: H&M

Komentari 0