Moda
Praktične i chic: Šrioke hlače zavladale su modnom scenom Praktične i chic: Šrioke hlače zavladale su modnom scenom Praktične i chic: Šrioke hlače zavladale su modnom scenom Praktične i chic: Šrioke hlače zavladale su modnom scenom Praktične i chic: Šrioke hlače zavladale su modnom scenom Praktične i chic: Šrioke hlače zavladale su modnom scenom

Praktične i chic: Široke hlače zavladale su modnom scenom

Visoki struk hlača vodli cropane majice, a širinu nogavica prilagodite vašoj visini

S popularnošću culottesa (suknja-hlača) svanulo je i širokim hlačama. Ovaj iznimno elegantni model zaludio je svjetske zvijezde, a za njima su se pomamile i trendseterice, koje su shvatile koliko moćan može biti ovaj komad. Iako ga se djevojke “boje”, što je vrlo shvatljivo, osobito onima koje su niske, street style moda prava je inspiracija kako nositi hlače širokih nogavica. Uz nekoliko savjeta možete ovaj komad slobodno uvesti u svoju garderobu kad se s vremena na vrijeme zasitite omiljenih traperica.

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 349,90 kn

Za početak visoke djevojke mogu nositi hlače i vrlo širokih nogavica, a one niže neka biraju uži model. Ako su hlače visokoga struka, još više ga istaknite uz pomoć cropane veste ili majice, a predimenzionirane košulje uvijek su dobrodošle, samo sve istaknite remenom. Uvijek, naravno, možete uvući majicu/košulju u hlače za stilsku peticu ili se čak poigrati pa jedan dio košulje uvući u hlače, a drugi pustiti da visi. Što na noge? Visoke potpetice, već svi znamo, izdužuju noge, tako da su one u ovoj modnoj priči “must have”. Tenisice, pak, ostavite visokim curama, a ako ste skladno građeni, volite taj casual look koji daju široke hlače i nemate problema sa stilskim pravilima, slobodno ih uparite s tenisicama.

S čime upariti ovaj model, pogledajte u galeriji...

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0