Moda

36. rođendan kultnih Air Max tenisica!

Želimo s vama podijeliti sjajnu vijest − BUZZ Nike Air Max Celebration ponovo zauzima centralno mjesto u sneaker kulturi svjetskih prijestolnica.

Nike Air Max tenisice lansirane su davne 1987. godine, a do danas zadržale su status velike modne ikone među tenisicama. Riječ je o tenisicama koje obuhvaćaju različite stilove, od vintage do modernog izgleda, a  prepoznatljive po zračnom jastuku u đonu, urbanom dizajnu i savršenim detaljima koji predstavljaju model kojem sve do danas nitko ne može odoljeti. 

U čast ove legendarne siluete koja dominira ulicama više od tri desetljeća, u Zagrebu Buzz Sneaker Station će 23. travnja održati event koji slavi legendarnu tenisicu te svim ljubiteljima Air Max siluete osigurati još jedno nezaboravno iskustvo.

 | Autor: Nike AM Celebration Powered By Buzz Nike AM Celebration Powered By Buzz

Idealno je vrijeme da te pozovemo na Nike AM Celebration Powered By Buzz event i da ti otkrijemo što te to sve čeka u nedjelju, 23.4. u Galeriji Oris – kući arhitekture od 12 do 21h u epicentru urbanosti.

Buzz Sneaker Station oličenje su street style kulture i prva su stanica kada ste u potrazi za bilo kojim fashion statement-om. Saznaj što te sve čeka:

  • DJ booth: zavrti ploču i ludilo može početi… Zakorači u DJ booth i miksaj svoj beat najbolje što možeš. Najbolji mix osvaja Nike Air Max 90 Futura ženski model ili Nike Air Max 90 JD muški model. 
  • Buzz Beauty Corner: mjesto gdje se možeš prikazati u pravom svijetlu, bez suzdržavanja.. Probudi u sebi sve ono što te izdvaja iz jednolične mase i pokaži svima ono zbog čega si baš ti pobjednik u ovoj igri i osvoji cijeli outfit koji si kreirao. Sredi se od glave do pete, napravi najbolju fotku i objavi ja na svojem Instagram profilu uz hashtag #buzzAMzagreb. Pobjedi i osvoji cijeli Nike outfit po izboru!
  • Buzz x Nike ID aktivacija poziva te da dizajniraš Air Max 90 tenisicu po svojem ukusu, baš onakvu o kakvoj si oduvijek maštao/la vidjeti na policama Buzz trgovina, a ako se baš tvoj dizajn pokaže kao najbolji, možeš osvojiti bilo koji Air Max model tenisica koji poželiš.

 | Autor: Nike AM Celebration Powered By Buzz Nike AM Celebration Powered By Buzz

Za kraj cjelodnevnog provoda ispunjenog raznolikim sadržajem, event će završiti u istom ritmu..

  • Rap is in the house koncert održat će se od 20 – 21h na lokaciji, a nastupat će, svima dobro poznati dvojac:

Connect

Pridružite se i budite dio globalnog kultnog događaja!

Dođi u nedjelju 23. travnja u Oris - Kući arhitekture na adresi Ul. kralja Držislava 3 u Zagrebu i proslavi 36. obljetnicu kultnih tenisica! Na urbanoj lokaciji očekuje te nezaboravan dan, uz kreativne aktivacije, cool ekipu i hrpu Air Max tenisica.

 | Autor: Nike AM Celebration Powered By Buzz Nike AM Celebration Powered By Buzz

Photo: Nike AM Celebration Powered By Buzz