Moda
Pozor! Kultni tartan ruši predrasude da je dosadan Pozor! Kultni tartan ruši predrasude da je dosadan Pozor! Kultni tartan ruši predrasude da je dosadan Pozor! Kultni tartan ruši predrasude da je dosadan Pozor! Kultni tartan ruši predrasude da je dosadan Pozor! Kultni tartan ruši predrasude da je dosadan Pozor! Kultni tartan ruši predrasude da je dosadan 1/7

Pozor! Kultni tartan ruši predrasude da je dosadan

Klasičnom crvenom tartan uzorku ove sezone pridružuje se škotski uzorak u neobičnim varijantama

Iako ga svi uzimamo zdravo za gotovo, kad govorimo o omiljenim materijalima, uz to je i više gost na ulici nego što se udomaćio među trendsetericama, dizajneri od tartana nikad neće odustati. Ove su jeseni/zime pokazali i zašto. Konačno su ga toliko ušminkali da mu zaista ne možemo reći “ne”, osobito u ovo prosinačko vrijeme.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Crveni, originalni škotski uzorak i dalje je tu, samo nekako entuzijastičniji. Ne morate ga, naravno, nositi od glave do pete poput trendseterice na fotografiji ispod. Ograničite se na jedan komad kojim ćete u trenu podignuti cijelu kombinaciju. Dokaz je i ova street stylerica na fotografiji lijevo. Zeleno-plavi tartan uz crne modne dodatke i jarki ruž na usnama i spremne ste posao, ali i partyje i domjenke kojih će prosinac biti pun.

Modna kuća Balenciaga preferira ga u sivim tonovima, što je sjajno jer ga možete upariti s komplementarnim bojama poput plave, zagasite crvene ili čak ljubičaste. Možda najveći odmak od svih dizajnera napravila je Barbara Bui i itekako dokazala da u tartanu možete i u večernji izlazak. Mi smo na Outnetu pronašli predivnu tartan suknju u ljubičastim i plavim tonovima s kojom možete biti i romantičarka i buntovnica. Dajte mu šansu!

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0