Moda

POZOR: 15 komada iz Zare do 100 kuna!

Da, istina je - ovi genijalni ulovi koštat će te manje od 100 kuna, a u jednoj od naših omiljenih high-street trgovina skriva se još puno komada po nevjerojatno niskim cijenama

U Zari još uvijek traje sezonsko sniženje, a iz tjedna u tjedan cijene padaju sve niže i niže. Prekopali smo sniženi dio upravo zato da ti ne moraš i odabrali 15 genijalnih ulova koje ćeš nositi još dugo nakon završetka ljeta. Ako si u potrazi za novim blejzerom ili jaknicom za jesen, sada je idealno vrijeme da ju uloviš; a ako si cijelu sezonu sanjala o ovim cipelama, sada su jeftinije nego ikad. 

Pronašli smo i nekoliko odličnih komada koje odmah možeš spakirati u kofer i nositi na more ako ti nedostaje malo inspiracije za ljetne kombinacije. 

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: suknja 99 kuna, haljina 79 kuna, suknja 79 kuna

Ponuda sniženih cipela iz Zare trenutno je veća nego ikad, a komadi koji se u redovnoj prodaji koštali i do 500 kuna, sada možeš uloviti i 70 posto jeftinije.

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: cipele 59 kuna, sandale 59 kuna, cipele 79 kuna

Najviše od svega mogla bi te oduševiti činjenica da ćeš ove super povoljne komade moći nositi i u jesen, a bez imalo sumnje odgovorno tvrdimo da neće izgledati zastarjelo ni sljedećeg ljeta jer od volana ne odustajemo tako skoro...

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: torbica 99 kuna, košulja 99 kuna, natikače 99 kuna

Ove ćeš komade uz minimalno truda moći prenijeti iz dnevne u večernju kombinaciju, a bez obzira na sezonu - za dobrom košuljom ili topom ćeš uvijek rado posegnuti.

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: blejzer, top i jaknica 99 kuna

Obožavamo ovu Zarinu haljinu na preklop (dokazano komad koji stoji svima!), a s obzirom na to da je uistinu pravi klasik bez roka trajanja, za 100 kuna doista ne znamo što bolje možemo predložiti...?

 | Autor: Zara Zara S lijeva na desno: haljina na preklop, hlače s volanima i slip haljina 99 kuna

Photo: miss7

Komentari 0