Moda 18. travnja 2016.

Poznati uživali u novom Strongbow cideru na reviji Aleksandre Dojčinović

1/7

Vodeći cider na svijetu dostupan je u tri okusa, a Strongbow Apple Cider je bio dio velikog modnog događanja – revije Aleksandre Dojčinović

Uz dva već poznata okusa – jabuku i crveno bobičasto voće – cider Strongbow odsad je na hrvatskom tržištu dostupan i s okusom tamnog voća u kojem prevladava crni ribiz. Nova inačica ovog pjenušavog alkoholnog pića spravljenog od dozrelih jabuka predstavljena je na reviji modnog branda LEI LOU poznate hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

 | Autor:

Strongbow Apple Cider alternativa je pivu, ali i koktelima, gotovim miješanim alkoholnim pićima pa čak i bijelom i rosé vinu, a u njemu su na modnom događanju uživale osobe iz javnog života kao što su Judita Franković, Mia Elegović, Petra Kurtela, Iva Balaban, Tihana Harapin Zalepugin, Sandra Perković, Korana Gvozdić, Zvonimir Franić, Petar Trbović te brojni drugi uzvanici.

 | Autor:

„Strongbow, cider broj 1 na svijetu, namijenjen je ponajprije urbanim mladim ljudima koji uživaju u gradskom životu, ali i u prirodi. Najbolji je kada se u njemu uživa nakon posla, kao u laganom 'aperitivu' prije izlaska te kasnije tijekom noći. Idealan je s puno leda, lagan je i osvježavajuć te pruža bogati okus jabuke i crvenog bobičastog voća, a odsad i crnog ribiza“, rekao je Roberto Giugliano, direktor Sektora za marketing HEINEKENA Hrvatska.

 | Autor:

Posebnost Strongbow Apple Cidera su pažljivo odabrane jabuke koje mu daju osvježavajuć i umjereno sladak okus, ali i uravnotežena receptura spravljanja. Naime, za proizvodnju Strongbowa koristi se čak 12 sorti jabuka koje prirodno dozrijevaju na suncu. Proces proizvodnje traje između četiri i šest tjedana, a piće nastaje fermentacijom soka od jabuka. Udio alkohola u ovom cideru iznosi 4,5%, a u njemu podjednako uživaju žene i muškarci.

 

HEINEKEN je diljem svijeta poznat kao proizvođač piva, ali i vodeći proizvođač cidera te najveći svjetski uzgajivač jabuka za izradu ovog pića.

Komentari 0