Moda

Ljubiteljice mode došle saznati što je chic za novu sezonu

Novi broj našeg glossy izadnja Budi.IN Chic okupio je brojne fashionistice u zagrebačkom butiku Twinset

Glossy magazin Budi.IN Chic na 172 stranice donosi modne trendove za proljeće i ljeto, ekskluzivne priče i intervjue, a čitateljice će na dar dobiti kremu za ruke koju je ekskluzivno za magazin oslikao naš poznati dizajner Ivica Skoko.

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell - Kao i uvijek, fokus je na modi i ljepoti pa donosimo puno sezonskih noviteta za proljeće i ljeto među kojima i priču o tome zašto je zelena boja sezone, te kako se trebaju šminkati plavuše, a kako brinete - rekla je Vesna Blašković, glavna urednica magazina. Dodala je i kako čitateljice očekuje ekskluzivni intervju s Rickom iz ‘Živih mrtvaca’ i životni intervju s redateljicom Snježanom Tribuson.

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell Bojana Gregorić i Vesna Blašković

Zvijezda broja je glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je snimila i modni editorijal za novo Chic izdanje. 

- Imala sam sreće raditi sa sjajnim ljudima, koji su odradili odličan posao. Čitam Budi.IN Chic jer nudi lijepe savjete za žene, a slobodno vrijeme ispuni zabavom i korisnim savjetima - rekla je.

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell Na promociji novog broja bile su i trendseterica i modna kolumnistica Chica Olja Vori, voditeljica Renata Sopek, glumica Kristina Krepela, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, blogerica Sonja Kovač, PR stručnjakinja Ines Preindl i glumica Marija Borić.

Uzvanice su bile oduševljene torbom Cécile Deux. Riječ je o novoj kolekciji torbe Cécile koja je nastala kao posveta talijanske dizajnerice Simone Barbieri i vlasnice brenda Twinset, svojoj kćeri Cécile. Torbica je izrađena od najfinije kože, otporna je na ogrebotine, a različite boje, četiri veličine i mogućnost nošenja svakog modela na dva načina omogućuju bezbroj kombinacija uz razne stilove, za svako doba dana. 

Kako je Cécile Deux zaštitni znak majke i kćeri, tako je i Olja Vori sa svojom kćeri Nikom dočarala kako se Cécile torbica, u svakoj veličini, savršeno uklapa u modne kombinacije za bilo koje doba dana.

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell Lea Bikić, Tihana Harapin i Ines Preindl

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell Olja Vori i kćer Nika  | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell Sonja Kovač  | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell Renata Sopek i Kristina Krepela

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

Photo: Marko Prpić/Pixsell

Komentari 0