Moda

Poznate dame: Što bismo danas poručile sebi kao tinejdžerici

Danas odrasle i uspješne žene, Andrea Andrassy, Olja Vori i Martina Čičko Karapetrić pišu poruke sebi s 14

Najteže razdoblje u odrastanju zasigurno je pubertet, pa kao odrasle žene često kažemo "Eh, da sam tada znala što znam danas...". Bilo bi super kad bi postojala nekakva paralelna stvarnost i kad bismo mogli otputovati u prošlost i sebi poručiti ono što znamo danas. Nekada to možda ne bi bile neke dubokoumne poruke, već samo: "Prestani toliko čupati obrve" ili "To plavo sjenilo možda i nije najbolji odabir"...

Pitali smo nekoliko poznatih Hrvatica koje su danas uspješne žene, što bi poručile sebi tinejdžerici...

Martina Čičko Karapetrić

Martina je dio jednog od najpoznatijeg dizajnerskog dvojca - Boudoir, a s nama je podijelila svoju kratku i slatku poruku. "Lijepa si i nije bitno što drugi misle!"

S ovim je motom Martina stvarno pogodila, a drugi dio poruke sigurno je nju i njenu sestru Moranu Saračević doveo do velikog uspjeha!

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić

Olja Vori

Od stajliš Hrvatice Olje Vori možemo puno naučiti o obiteljskom životu, modi, a ako pogledate njen Instagram profil, i o kuhanju i uređenju interijera. 

"Posto ne želim izmišljati prava je istina da ne bih ništa mijenjala pa si samim tim nemam što ni poručiti", iskrena je Olja. 
- Smatram da sam uvijek bila svoja, znala što želim i išla svojim putem - objasnila je. 

A mi nemamo što dodati, jer znamo da je istina!

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija Andrea Andrassy

Komičarka bez dlake na jeziku ima odličnu poruku za svoju mlađu "ja". 

- Da mogu nešto poručiti 14-godišnjoj sebi, rekla bih si da se vratim sviranju klavira i da izvolim radit trbušnjake jer sad kao 31-godišnjakinja imam loše trbušnjake zbog te curice koja nije htjela vježbati. I rekla bih si da ostavim na miru: obrve (koje su bile prečupane), prištiće (koji su bili moj glavni hobi) i paletu ljubičastih sjenila (kojima sam se šminkala u osmom razredu). I da ne slušam ljude koji mi govore da provodim previše vremena za kompjuterom jer su kompjuteri predivni.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0