Moda
Pozdrav novoj modnoj jeseni u Zagrebu Pozdrav novoj modnoj jeseni u Zagrebu Pozdrav novoj modnoj jeseni u Zagrebu Pozdrav novoj modnoj jeseni u Zagrebu Pozdrav novoj modnoj jeseni u Zagrebu Pozdrav novoj modnoj jeseni u Zagrebu

Pozdrav novoj modnoj jeseni u Zagrebu

Na prepunoj terasi kluba Khala svoju modnu priču ispričali su mnogi renomirani modni brendovi, ali i oni čije vrijeme tek dolazi.

Moda i ljepota uvijek idu ruku pod ruku pa tako i na reviji Fashion Night koje se održala u Zagrebu u Centru Kaptol kao uvod u novu modnu sezonu i pozdrav jeseni.

 | Autor: Domagoj Biobdić Domagoj Biobdić

Svoju novu kolekciju poslovnih i modnih torbi inspiriranu samosvjesnom ženom prikazao je poznati modni brend Galko. Sani Shop pokazao je svoje casual ali i svečane modele koje vrlo rado nose i voditeljice IN magazina Minea i Mia. Mlada dizajnerica Ingrid Rojc sve više osvaja javnost svojim lepršavim i inovativnim dizajnom, a ovdje je predstavila svoju zimsku kolekciju.

 | Autor: Domagoj Biobdić Domagoj Biobdić Kako je jesen vrijeme vjenčanja, sve buduće mladenke je oduševila revija vjenčanica N-ina Sposa salona vjenčanica. Reviju su nosile finalistice Izbora za Miss Hrvatske za čiju se ljepotu brine Studio Marcela i Douglas parfumerija. Ovo malo modno događanje u srcu Zagreba vodila je Ivana Šundov Hojan.

Photo: Domagoj Biobdić

Komentari 0