Moda

Povratak štrikanja: želimo se zamotati u ovo toplo pletivo

Debela pletenina pastelnih tonova je nešto bez čega ne možemo zamisliti hladne dane. A kada dolazi s potpisom ove Ukrajinke, možemo samo zaključiti - toplo i ugodno!

Veliki pleteni džemperi, raskošni šalovi i tople kapice oko vrata pravi su must have za zimu. Zna to i Jane Khodos, Ukrajinka s jako dobrim stilom, ali i ljubiteljica klasičnih komada odjeće. Ova zanimljiva žena je prije 3 godine pokrenula blog uz pomoć supruga, a u međuvremenu je razvila malu manufakturu.

Još prije pokretanja bloga Jane je shvatila kako su joj igle za pletenje najbolji spasitelj: od stresa, dosade, dokolice ili nečeg trećeg. Kako ne bi sve ostalo samo na povremenoj zabavi, Jane je pokrenula biznis s pletivom. U međuvremenu je njezina pletenina postala hit među stylish ženama,  a kolekciju je proširila i na djecu.

 

 

Od 2014. do danas Janein blog je postao njezin izlazak iz zone komfora. Uz pomoć supruga je počela fotografirati svoju odjeću koju uvijek začini svojom pleteninom, osim kad je na ljetovanju. Tada radije ljetno izdanje ukrasi nakitom CutieBirdie, također s njezinim potpisom! Doista, Jane Khodos je svestrana žena...

 

A post shared by Chic But Cozy (@chicbutcozy) on

 

 

A post shared by Chic But Cozy (@chicbutcozy) on

 

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0