Moda

Povratak još jednog Zarinog vječnog komada

Poznati high street lanac odlučio je vratiti u kolekciju još jedan komad koji se luđački dobro prodavao. Ovaj puta riječ je o kraćem zimskom kaputu koji su svi nosili!

Nadamo se da su hladniji dani još daleko iza nas, ali nikad nije kasno za kupnju dobrog kaputa. Zna to i Zarin kreativni tim koji je prodavaonice diljem svijeta već nakrcao dobrim kaputima. Jedan nam je posebno zapeo za oko jer se radi o novoj inačici kaputa koji su nosili baš svi. Nakon plavog kaputa i plisirane zelene midi suknje, i ovaj kaput je doživi svoj revival. Kako i ne bi kada zbog ravnog klasičnog kroja, zanimljivog kopčanja i kapuljače od umjetnog krzna je doista jedan od vječnih komada u ormaru koji želimo.

 | Autor: Zara Zara

Cijena od 899 kuna za ovaj kaputić je više nego opravdana, jer sve sretnice koje su ga kupile prije tri godine, nose ga i sada ponosno. U kombinaciji s trapezicama i gležnjačama uskim poput čarape se pretvara u elegantan komad. Dok kada se kombinira s mom fit hlačama i niskim dnevnim gležnjačama postaje idealan dnevni komad za hladne dane.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0