Moda 31. siječnja 2014.

Dobitnici: Pošaljite fotografiju najdražeg poklona i osvojite vrijedan shopping!

Thinkstock.

Veljača je mjesec u znaku romantike i ljubavi, a Valentinovo je rezervirano za poklone. Ovog puta iznenadite svoju snažniju polovicu shoppingom. Portal Budi.IN i Sportina grupa nagrađuju tri sretne čitateljice vrijednim poklon bonom koje će uz pomoć njega svog partnera častiti novim stylingom.

 | Autor: Thinkstock Thinkstock Ovo Valentinovo ne morate brinuti što pokloniti svom partneru. Pokažite nam najljepši dar s kojim vas je iznenadio i iznenadite vi njega vrijednim poklon bonovima. 

Nagrade su osvojili: 

  • Prvo mjesto osvojila je Jelena Hađasija s 264 glasova koja osvaja poklon bon u iznosu od 1 000 kn u Sportina trgovinama
  • Drugo mjesto osvojila je Elena Taslak s 263 glasova koja osvaja poklon bon u iznosu od 700 kn u Tom Tailor trgovinama
  • Treće mjesto osvojila je Brigita Crnac sa 128 glasova koja osvaja poklon bon 500 kn u Tom Tailor trgovinama

Čestitamo sretnim dobitnicima! O načinu preuzimanja nagrade, dobitnici će biti kontaktirani putem e-maila koji je ostavljen prilikom registracije.

 | Autor:

Sportina – Svijet u stilu 

Što je zajedničko Tom Tailoru, Vero Modi, Jack & Jones, Fracomini, Marxu? Osim što su sve urbane modne marke koje mogu zadovoljiti apetite i najvećih modnih sladokusaca, povezuje ih i to što ih sve možete pronaći na jednom prodajnom mjestu  - u Sportini. 

Dopustite da se Vaš svijet zavrti u stilu! – moto je Sportine koja donosi svježe i privlačne modne novosti, te poznata imena iz svijeta mode. Ako ste jedan od brojnih zaljubljenika u traper i poznajete atribute svog tijela, a usto se želite odjenuti po pristupačnim cijenama, među našim modnim markama sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Posjetite Sportina trgovine u kojima Vas čekaju smjele modne smjernice! Trgovine se nalaze u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci. 

 | Autor:

Tom Tailor 

Njemačka modna marka Tom Tailor osnovana je 1962. godine u Hamburgu, a danas je prisutna u 35 država svijeta. Namijenjena je svima koji cijene modu, a istovremeno nisu žrtve skupih brendova. Tom Tailor se obraća dinamičnim ljudima koji žele udobnu, opuštenu i ujedno modernu odjeću.

Tom Tailor obitelj predstavlja više različitih kolekcija: Tom Tailor Man Casual je kao stvoren za mladog sportskog muškarca čiji je moto da treba raditi da živiš, a ne živjeti da radiš; Tom Tailor Woman Casual stvoren je za mlade, urbane i neovisne žene. 

Jeans je već nekoliko godina nepogrešivi modni element koji se pojavljuje kako u sportskim tako i u elegantnim kombinacijama, zato su se u Tom Tailoru odlučili namijeniti mu posebnu liniju. Tako je jeans postao glavna nit Tom Tailor Denima koji nudi odjeću za mlade i one koji se tako osjećaju. Ponudu Tom Tailor Denima nadopunjuje paleta najrazličitijih modnih dodataka.

Osvojene poklon bonove možete iskoristiti u sljedećim trgovinama:

Sportina trgovine nalaze se u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku. 
Tom Tailor trgovine – Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Šibenik, Sl. Brod, Zadar, Šibenik, Sisak 

Fill out my online form.

Komentari 0