Moda

Ponašli smo YSL torbu za 55 eura u najpopularnijem uzorku sezone. Evo u čemu je fora

  • Brojne djevojke maštaju o posjedovanju dizajnerske torbice, ali to često ostanu samo snovi zbog njihovih visokih cijena
  •  Zbog toga smo sretni kada pronađemo dizajnersku torbu po dobroj cijeni koja je pritom i praktična, ali u isto vrijeme moderna i privlači poglede
  • Torba dolazi u nekoliko uzoraka, ali nama je za oko zapela ona u leopard uzorku koji je najveći trend sezone

Dobra cijena i dizajnerski komad su dva pojma koja je teško spojiti u isto rečenicu, ali ovoga puta smo uspjeli. Pronašli smo torbu koja je idealna za svakodnevno nošenje obzirom da je dovoljno prostrana da u nju stane sve što nam je potrebno za dan.

Riječ je o modelu torbe od tkanine koji je posljednjih godina sve popularniji, a ne neki način je taj model postao i jedan od naših najboljih prijatelja kada su u pitanju dugi dani van kuće. Torbe od tkanine možemo vidjeti na studentima koji u njima nose knjige, na zaposlenim djevojkama kojima torba od tkanine služi kao dodatna torba za nošenje laptopa, obroka i svih ostalih potrebnih stvari za radni dan, a koje ne stanu u svakodnevni torbu.

Iako su se nekada torbe od tkanine smatrale neprivlačnima i modelom koji je služio samo za zamjenu plastičnih vrećica za kupovinu, s godinama su se uvukle u našu svakodnevicu i postale su modni dodatak bez kojeg ne možemo u dan.

Foto: ysl.com, YSL tote bag leopard, 55 eura | Autor: ysl.com ysl.com Foto: ysl.com, YSL tote bag leopard, 55 eura

Riječ je o YSL tote bag torbi koja je izrađena od recikliranog pamuka i cijena joj je 55 eura - ne, nismo zaboravili ni jednu nulu. Iako torba dolazi u nekoliko uzoraka, nama je za oko zapela ona u najpopularnijem uzorku sezone, leopard uzorku i s crnim ručkama. Leopard uzorak, kao što znamo, upravo proživljava svoj veliki povratak. 

Njegovu ponovnu popularnost možemo zahvaliti "mob wife" odnosno "supruzi mafijaša" trendu koji je u kratko vremenu postao viralan. Upravo leopard uzorak je jedan od ključnih komponenti ovog trenda pa nas je oduševilo to što mu se možemo priključiti noseći dizajnersku torbu po prihvatljivoj cijeni. Torba dolazi u klasičnom žuto crnom leopard uzorku, kao i u bijelo crnoj opciji.

Foto: ysl.com, YSL tote bag leopard, 55 eura | Autor: ysl.com ysl.com Foto: ysl.com, YSL tote bag leopard, 55 eura

 

Photo: Instagram @ysl

Komentari 0