Moda

Poluprozirni komplet za šetnju špicom? Ova odvažna brineta kaže - može!

Zagrebačka špica svakog vikenda vrvi izvrsnim outfitima kojima prolaznice pokazuju inovativnost u kombiniranju raznih odjevnih komada i svoj jedinstveni stil. Baš svaki put se iznenadimo njihovom kreativnošću, ali i odvažnošću. Iznimka nije niti zgodna brineta koja je proteklog vikenda prošetala zagrebačkom špicom. I to u poluprozirnom kompletu koji izgleda baš dobro. 

 | Autor: Pixsell/Mia Slafhauzer Pixsell/Mia Slafhauzer Foto: Pixsell/Mia Slafhauzer

Naime, radi se o bijelom kompletu iz Manga koji sačinjavaju rijetko heklane široke hlače koje sežu gotovo do poda te identični crop top dugih rukava koji na rubovima ima duge resice koje potpuno prekrivaju šake. Ove lepršave resice cijelom outfitu daju potrebnu dozu opuštenosti. I top i hlače iz ovog Mango kompleta su još uvijek u prodaji, a njihova cijena iznosi 49,99 eura za svaki komad. 

 | Autor: Mango Mango Foto: Mango, heklane hlače (49,99 eura), heklani top (49,99 eura)

S obzirom na to da su hlače vrlo duge, uz njih je potrebno nositi cipele na visoku petu, a ova se prolaznica odlučila za sandale na blok petu u bijeloj boji. Modne je dodatke odlučila ostaviti skroz jednostavnima pa je samo odabrala torbicu u sivkastim nijansama s tankim zlatnim lancem, a koju je nosila preko ramena. 

Photo: Pixsell/Mia Slafhauzer

Komentari 0