Moda

Poliklinika Nola: njegujte kožu kao Jelena Rozga

Posebno pred nastupe Jelena Rozga svoje lice, vrat i dekolte prepušta u ruke dr. sc. Ivani Noli, spec. dermatovenerologinji, dugogodišnjoj liječnici i prijateljici koja joj uvijek preporuči neki od neinvazivnih tretmana za osvježenje i bolji tonus kože. Ovoga puta odlučile su se za kombinaciju mezoterapije i nježnog kemijskog pilinga, a osim nje Jelenina omiljena kombinacija je i tretman matičnim stanicama i infuzija kisikom

Kožu valja njegovati na najbolji mogući način, i to ne samo zbog toga da izgledamo ljepše i mlađe već zato jer je ona najveći čovjekov organ, naše ogledalo. Na koži je lako iščitati kako živimo i brinemo o sebi, a u zagrebačkoj Poliklinici Nola savjetuju njegovati kožu neinvazivnim tretmanima nakon kojih će ona izgledati ljepše, nježnije, sjajnije i bit će zdravija. Zbog čestih nastupa, a posebno sada, pred božićne i novogodišnje nastupe, na tretmane u Polikliniku Nolu došla je i jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Jelena Rozga, dugogodišnja klijentica Poliklinike Nola. Dočekala ju je dr. sc. Ivana Nola, spec. dermatovenerologije, koja joj je nakon kratkog uvodnog razgovora i konzultacija savjetovala nekoliko tretmana za neinvazivnu njegu lica i dekoltea.

 | Autor: Poliklinika Nola Poliklinika Nola

"Naša Jelena ima nježnu kožu stoga joj gotovo uvijek preporučam neinvazivne tretmane za njegu. Pred njene nastupe je to najčešće tretman mezoterapije za lice, vrat i dekolte tijekom kojeg koristimo koktel vitamina i hijalurona. Ova terapija je namijenjena koži koja je dehidrirana, smanjenog tonusa i elastičnosti. Njome se poboljšava cirkulacija i osvježava koža tretiranog područja. Taj tretman završavamo nježnim kemijskim pilingom koji ne ostavlja tragove na koži, a daje sjaj.  U kombinaciji s mezoterapijom, ovaj tretman nazivamo MezoGlow jer je koža nakon njega njegovana, baršunasta, zategnuta i nema na njoj nikakvih tragova. Make-up se može nanijeti na lice odmah nakon tretmana”, ispričala je dr. sc. Ivana Nola, spec. dermatovenerolog.

Photo: Poliklinika Nola

Komentari 0