Moda 14. svibnja 2014.

Police predstavlja poseban Neymar Jr model

1/11

Nakon što su Novu godinu započeli najavom novog ambasadora, Neymara Jr-a, Police predstavlja poseban model odvažnog i modernog dizajna; osmišljen posebno za talentiranog brazilskog nogometaša tako da odražava njegovu osobnost.

Kod ovih naočala, karakteristična obilježja branda unaprijeđena su novim kreativnim idejama. Vintage duh obogaćen je inovativnim i jedinstvenim dodacima – krilca reinterpretirana na moderan način dolaze u dvije nijanse, kontrastnoj mat i sjajnoj.

 | Autor:

Vrh leća je obogaćen neuobičajenim zrcalnim dijelom koji stvara novi moderan dvotonski efekt, jedan od najistaknutijih obilježja ovog modela. Dvostruka krilca su izrađena od metala, kao i umetak koji ih povezuje s prednjim dijelom, uz futurističku interpretaciju poznatog Police logotipa.

 | Autor:

Poseban Police Neymar Jr model dostupan je u nekoliko kombinacija boja, a prodavat će se uz posebnu futrolu s potpisom Neymara Jr-a i ikonskim NJR logom. Naočale su od početka svibnja dostupne u službenim Police trgovinama te optikama i robnim kućama diljem svijeta.

 | Autor:

Cijena posebnog Police Neymar Jr modela iznosi 1120,00 kuna.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Komentari 0