Moda

Pokušaj mu odoljeti: Poklanjamo personalizirani nakit koji osvaja na prvi pogled

  • Vrijeme je za darivanje!
  • U suradnji s domaćim brendom nakita INpersonalize jednoj miss7 čitateljici poklanjamo prekrasnu ogrlicu s natpisom 'La Dolce Vita'
  • Sve što trebaš napraviti je posjetiti miss7 profil na Instagramu i ispod fotografije slijediti 3 jednostavna koraka za sudjelovanje u nagradnom natječaju

U trenucima uživanja često pomislimo kako je život sladak, odnosno volimo reći La Dolce Vita! Kako bi ti život bio još slađi, odlučili smo u suradnji s brendom nakita INpersonalize jednoj miss7 čitateljici pokloniti predivnu ogrlicu s natpisom 'La Dolce Vita'.

INpersonalize personalizirana ugravirana ogrlica ovisno o željama može biti ukrašena i omiljenom slikom i tekstom na stražnjoj strani, što je savršen poklon ukoliko želiš svugdje sa sobom nositi dragu uspomenu, a jednako tako je i idealan poklon za dragu osobu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Privjesak je izrađen od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika (Stainless Steel AISI 316L) koji je antialergijski i otporan na koroziju. Ogrlica dolazi u dvije opcije boja - srebrnoj i zlatnoj, kako bi se što bolje uklopila u svaki stajling.

Uključi se u nagradni natječaj ovdje!

Pokloni koji se pamte

INpersonalize shop bavi se personaliziranim graviranjem fotografija, teksta ili loga na predmete od nehrđajućeg čelika, koji su jedinstveni i unikatni pokloni. Brend također nudi i uslugu brzog graviranja na osobne predmete od zlata, srebra, titana, volframa, aluminija ili čelika. Proizvode je mougće naručiti izravno na kućnu adresu, iz Hrvatske i svih zemalja članica EU. 

 | Autor: INpersonalize INpersonalize

Iznenadi voljenu osobu personaliziranim poklonom s ugraviranom fotografijom sa svog mobitela te posebnom porukom. Zamijeni uobičajene poklone jednim unikatnim, jednim koji će tvoje najmilije zauvijek podsjećati na tebe ili vaše zajedničke uspomene. Rođendani, vjenčanja ili pak poslovne prigode, ovaj dar zasigurno će izmamiti osmijeh na lice.
Postupak graviranja na predmete po želji

Postupak graviranja ne obavlja se laserom već inovativnom tehnologijom koja pomoću dijamanta stvara vrhunski otisak na metalnim površinama i koji ne pali materijal niti stvara nečistoće, a cijeli postupak traje od 15 do 20 min.

 | Autor: INpersonalize INpersonalize

Graviranje na tvoje predmete

Izaberi metalni predmet ili dar koji želiš personalizirati, kao primjerice narukvicu, privjesak za lančić, privjesak za ključ, pljosku, zippo upaljač ili metalnu kemijsku olovku i razveseli sebe ili voljenu osobu. Sve što trebaš je izabrati fotografiju i prigodnu poruku te ju poslati s mobitela, a tvoj jedinstveni poklon gotov je za 15 do 20 minuta.

 | Autor: INpersonalize INpersonalize

Za sve dodatne informacije i cjelokupnu ponudu posjeti web shop INpersonalize.com ili poslovnicu u Joker centru Split, a u međuvremenu ne zaboravi sudjelovati u nagradnom natječaju na našem Instagram profilu miss7 i ne propusti priliku osvojiti prekrasnu ogrlicu s natpisom 'La Dolce Vita'!

Photo: INpersonalize