Moda

Pokrenite se: Akcija donosi sportski chic

Pokretljivost, tehnološki inovativan materijal i atraktivni motivi tri su uvjeta urbanog sportskog stylinga

U proljeće se sve budi - meni je najdraže kad vidim sve više trkača po vani i ljudi na Sjemenu, nema veze što padne pokoja kap, odjeća je tu da ih zaštiti. Taj sportski segment posljednjih je godina nabrijao svoj chic karakter, neke stvari izgledaju tako dobro da je šteta u njima se znojiti. Barem tako izgledaju! No, ipak, imaju ti genijalni materijali niz vrhunskih funkcija jer aktivan hobi zahtijeva specifičan styling - testirajte im granice.

 | Autor: arhiva arhiva

Cool stvari i tenisice definitivno nudi Nike, dok se iz sezone u sezonu Stella McCartney brine za Adidas u liniji StellaSport. Kad se slavna britanska dizajnerica uplela u ove aktivne vode, modni se svijet oduševio jer upravo je Stella jedna od pionirki ovako dobroga sportskog chic stylinga. Pokretljivost je prvi uvjet jer to jednostavno mora biti naša druga koža. Drugi je tehnološki inovativan tekstil koji je izdržljiviji, tanji, otporniji i ima sve petice. Treći su, uvjerena je Stella, atraktivni motivi jer ljudima je dosadno vježbati u crnom i sivom.

 | Autor: arhiva arhiva

I tako je nastala ta divna kategorija koja je neke privukla da se bave sportom, a neke je tek zavela na način da je nose na kavu. Samo izgledaju da vježbaju. Ali, nema veze, sigurno su shvatili da su takve kvalitetne sportske stvari korak naprijed od obične svakodnevne robe.

 | Autor: arhiva arhiva

Kad jurcamo iz dana u dan, lijepo je uskočiti nakon svega u neki superfit kroj od posebne mikrofibre i stati na tenisice lake poput perca... I krenuti u akciju.

Photo: arhiva

Komentari 0