Moda

'Pokaži se' – nova kampanja iz Argentuma s jasnom porukom

Nakit koji nosimo govori nešto o nama. S njim na suptilan i nenametljiv način drugima govorimo tko smo, što volimo i što bismo htjeli biti.

Ogrlica koju smo dobili povodom najdraže proslave rođendana, naušnice koje smo nosili na maturalnoj večeri ili narukvica koju smo dobili od roditelja povodom diplome. Osim što su drage uspomene, podsjetnik su na ono što nas je izgradilo i što smo postigli.

 | Autor: argentum argentum

Kada nosimo određene komade nakita, pokazujemo svoje životne uspjehe, sve što nas je odredilo i pomoglo nam da postanemo ono što jesmo. I zato nakit koji nosimo često govori o nama i više od riječi.

Kroz kampanju „Pokaži se“ Argentum je pokazao da je snaga jednostavnih modnih detalja onda kada im damo značenje i što nam sve oni omogućuju. Uz birane komade nakita koji za nas imaju posebno značenje, mi smo odvažniji, nesputani, snalažljivi, pokazujemo svoj stav i svoju snagu.

 | Autor: argentum argentum

Bez obzira na generaciju kojoj pripadate, stil koji njegujete ili životne preferencije koje imate, nakit koji će pokazati što uistinu jeste ili tek želite biti, možete pronaći u Argentumu.

Uz nakit iz Argentuma na suptilan način pokazujete koje su vaše želje, snovi i ambicije. Sve što nosite i način na koji to nosite autentično je samo za vas i pokazuje ono što vi jeste ostatku svijeta. Odaberite svoj nakit i pokažite se u svim svojim bojama.
 

Photo: argentum