Moda
Pogodite s poklonom: Shopping vodič za nju i njega Pogodite s poklonom: Shopping vodič za nju i njega Pogodite s poklonom: Shopping vodič za nju i njega Pogodite s poklonom: Shopping vodič za nju i njega Pogodite s poklonom: Shopping vodič za nju i njega Pogodite s poklonom: Shopping vodič za nju i njega Pogodite s poklonom: Shopping vodič za nju i njega 1/11 Pogodite s poklonom: Shopping vodič za nju i njega Pogodite s poklonom: Shopping vodič za nju i njega Pogodite s poklonom: Shopping vodič za nju i njega Pogodite s poklonom: Shopping vodič za nju i njega

Pogodite s poklonom: Shopping vodič za nju i njega

Kada nekoga baš oduševite pravim darom, nema boljeg osjećaja. Zato vam donosimo super shopping savjete

Svaka će se fashionistica razveseliti komadu koji već dugo gleda u izlogu omiljenog dućana, a nema boljeg trenutka od Valentinova za takav poklon. Dečki, možda je najbolje da ne eksperimentirate, jedino ako svoju bolju polovicu ne poznajete jako dobro. Zato se držite sigurnog, pa ako baš znate da nešto želi, kupite to. Ako ne znate, mi vam donosimo izbor komada s kojima vjerojatno nećete pogriješiti jer su svi u trendu i neki od najtraženijih iz dućana.

 | Autor: arhiva arhiva Cipele, Zara, 599,90 kn

Klasične torbice, “statement” cipele ili majica s imenom njezina omiljenog benda vjerojatno je dobra ideja, a za gastroovisnice uvijek uvijek je poželjno nabaviti nešto čokoladno.

 | Autor: arhiva arhiva Čokoladna fontana Brandani Birichino, lonciipoklopci.hr, 369,14 kn

Strastvene kuharice oduševit će se novim “pomagačem u kuhinji”, a kako biste si osigurali romantičnu večer nakon toga - kupite svijeću.     

 | Autor: arhiva arhiva Svijeća, Joloves, net-a-porter.com, 85 kn

Cure, ni vama nije lako ako vaš odabranik nikako ne želi izaći iz svojih okvira, a vi biste mu tako jako htjeli nabaviti onu majicu koju ni pod koju cijenu ne bi odjenuo. Ako je to slučaj, potražite chic dodatke poput ruksaka - posebno ako na posao nose više stvari ili, na primjer, privjesak za ključeve kako ih više nikada ne bi izgubio.

 | Autor: arhiva arhiva Ruksak, Mango, 599,90 kn

Dućani sve više pažnje poklanjaju i muškoj modi, pa će izbor biti nešto lakši. Jeste li znali da su muškarci prestigli žene u online kupovini. Podaci kažu da je veći postotak muškaraca koji kupuju online nego žena.

 | Autor: arhiva arhiva Sunčane naočale, mrporter.com, 295 eura

Čini se kako polako ali sigurno i oni koji nikada nisu marili za modu napokon se počinju brinuti o trendovima, odjeći i tome da izgledaju dobro!

 | Autor: arhiva arhiva Jakna, Zara, 349,90 kn

Još shopping prijedloga za nju i njega portražite u galeriji.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0