Moda

Pogodite čije tenisice su dobile titulu najboljih na svijetu?

Pjevačica je i prva žena koja je dobila ovu nagradu što je velika čast u području kojim dominiraju muškarci

U svojim hit Fenty x Puma "creepersicama", Rihanna je upravo "pogazila" Kanye Westa i postala nova dobitnica nagrade za Tenisicu godine. Pjevačica je i prva žena koja je osvojila ovu laskavu nagradu u tri godine njenog dodjeljivanja - prvi trofej odnio je tenisač Stan Smith za svoju suradnju na legendarnim Adidas tenisicama, a prošlogodišnji pobjednik bio je već spomenuti Kanye West i njegove "Yeezyce". Fenty Puma tenisice bile su i jedine nominirane na ovogodišnjoj dodjeli, a ovo je velika čast za Riri jer se radi o području u kojim dominiraju muškarci. 

Pjevačica i dizajnerica na Instagramu je proslavila vijest i nije skrivala oduševljenje.

Ova nagrada dodjeljuje se na temelju prodaje, reakcije potrošača, pokrivenosti na društvenim mrežama i sveukupnom dojmu, a Rihannine tenisice uzrokovale su globalno uzbuđenje i srušile rekorde u prodaji. 'Creepersicama' nisu odoljele ni poznate fashionistice, pa smo ih tako često imali priliku vidjeti na nogama Care Delevingne (koja ih je čak nosila u Bijeloj kući), Gigi i Belle Hadidi te brojnih drugih celebrityja.

 

Secret service ain't got nothing on my ninja skills

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Od lansiranja tenisica Rihanna i Puma proširili su svoju liniju i na odjeću koju je pjevačica predstavila na ovogodišnjim Tjednima mode, bok uz bok s najvećim dizajnerskim imenima na svijetu. 

Photo: arhiva

Komentari 0