Moda
1/9

Pogledajte što je Replay osmislio za proljeće/ljeto 2013.

Za sve one koji su nesputani duhom i koji kroz svoj casual stil uživaju u ležernoj svakodnevici, popularni brend Replay kreirao je novu kolekciju za proljeće/ljeto 2013

 | Autor: Talijanska kuća Replay osvojila je veliki dio muške populacije svojim prepoznatljivim identitetom. Ove sezone inspiraciju su pronašli u vodećoj svjetskoj metropoli - New Yorku. Razvijajući karakterističan dizajn svojih proizvoda u skladu s vodećim trendovima među mladom i urbanom generacijom, Replay je razvio tri različite podlinije - Replay Blue Jeans, Replay Another State of Mind i Replay Hipster.

 | Autor: Replay Blue Jeans kao prva podlinija donosi sportske, casual odjevne komade. Bogati izbor majica s Replay grafikama nadopunjen je različitim bermudama, šarenim sportskim sakoima i laganim ljetnim košuljama.

 | Autor: Druga podlinija - Another State of Mind inspirirana je radničkom klasom New Yorka iz 50-tih godina prošlog stoljeća. Polazeći od visoke vrijednosti odjeće koja je krojena po mjeri, određeni dijelovi pojedinih komada iz nove kolekcije ručno su šivani. Klasične majice i lagani puloveri iz ove linije nadahnuti su vintage elementima, poput atmosfere u starim boksačkim dvoranama na Manhattanu, te se stoga odlikuju izblijeđenim bojama i bogatim materijalima.

 | Autor: Treću podliniju karakterizira stil urbane mladeži Greenpointa u Brooklynu, koji miješa retro stil s modernim - vintage prsluci i sakoi u kombinaciji s uskim hlačama do razine gležnja i majicama s dubokim izrezom.

 | Autor: Naravno, niti jedna Replay kolekcija ne bi bila potpuna bez linije njihovih legendarnih traperica. Uz to, popularni brend je predstavio i kolekciju trendi obuće, od kojih su najpopularniji sportski modeli.

 | Autor: U galeriji detaljnije pogledajte novu Replay kampanju...

Photo: None

Komentari 0