Moda

Pogledajte kako izgleda rusko vjenčanje vrijedno milijardu dolara

Na vjenčanju koje je održano u luksuznom moskovskom restoranu, goste je zabavljala Jennifer Lopez

Mladi ruski par u dvadesetim godinama prošlog se vikenda vjenčao, što je divno te bi bilo potpuno nevažno da za svoj veliki dan nisu izdvojili čak milijardu američkih dolara. Ako ne možete ni zamisliti kako je to moguće, pogledajte kako je izgledalo vjenčanje:

Mladenci
 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Sigurno se svi sad pitate tko su ti ljudi koji si to mogu priuštiti, a sve će vam biti jasno kada kažemo da je 28-godišnji mladoženja, Said Gutseriev, sin milijardera, a njegova nova supruga je 20-godišnja studentica stomatologija Khadija Uzhakhovs. Mladoženjin otac, Mikhael Gutseriev, poznati je naftni i medijski tajkun čije se bogatstvo procjenjuje na 6,2 milijarde dolara, koji je i zaslužan za cijeli spektakl.

Prostor

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Vjenčanje se odvilo u luksuznom moskovskom restoranu Safisa, a interijer je izgledao drugačije od svega što ste do sad vidjeli. Zidovi prekriveni cvijećem, namještaj iz Pariza, raskošni lusteri koji padaju sa stropa poput tužne vrbe... Sve to bilo je zaslužno za ovu bajkovitu atmosferu.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Darovi

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Ako ste mislili da ćemo pisati o darovima koje su dobili mladenci, prevarili ste se. Na ovom vjenčanju najbolje su se darivali gosti, a svatko od njih doma je odnio ovu raskošnu kutijicu za nakit. Nažalost, nismo sigurni je li dijamant na vrhu pravi, ali u svakom slučaju izgleda jako skupocjeno.

Haljina

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Mladenka je nosila Elie Saab vjenčanicu krojenu po mjeri, koja je težila čak 12 kilograma, zahvaljujući svim ukrasima koji su se našli na njoj. Ova unikatna haljina stigla je ravno iz Pariza, a šuška se da je koštala oko 25,000 dolara.

Hrana
Torta je bila viša od mladenaca, a svih devet katova bilo je ukrašeno svježim cvijećem. Gosti, kojih je bilo oko 600, jeli su sushi i jela iz europske kuhinje.

Glazba

Ovo je možda i najzanimljiviji dio, jer su izvođači na vjenčanju bili Jennifer Lopez, Sting i Enrique Iglesias. JLo je do sada za ovakve nastupe tražila milijun dolara po satu, a s obzirom da je održala pravi mini koncert, teško je uopće i zamisliti koliko su ju platili.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0