Moda 26. travnja 2016.

Pogledajte kako izgleda kad na snimanje kampanje upadnu deve

Goran Matijašec.

Modna dizajnerica Kristina Burja nedavno je održala revije u Abu Dhabiju promovirajući eko kolekciju. To je bila i idealna prilika za snimanje kampanje na prekrasnim lokacijama u pustinji, a događaj koji je uslijedio, nitko nije mogao predvidjeti

Budući da Kristina i njezin tim vole izazove, nije čudno što je Lea Bikić, vlasnica GT salona doputovala u Abu Dhabi, kako bi kreirala frizure za kampanju, kao i modni fotograf Goran Matijašec, koji već neko vrijeme živi i radi u Dubaiju. Brzo su se dogovorili oko koncepta predstavljanja nove kolekcije koja je već dobila opisnu ocjenu kao kolekcija za boginje. Logično se nametnula mistična pustinja kao odličan ambijent za artikuliranje poruke koju šalje Krie design eko kolekcija.

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec

Na dan snimanja u pustinji je bilo jako vjetrovito, tako da je fotograf mogao izvući maksimum iz zadanih fluidnih kreacija, ali nesvakidašnji događaj promijenio je cijeli koncept! Naime, krdo slobodnih deva odlučilo je proći baš kroz lokaciju snimanja. Čak su i znatiželjno zastale.

 | Autor: Goran Matijašec Goran Matijašec

„Moram priznati da je cijela ova situacija izmamila osmijehe na naša lica! Nikada nisam mislila da ću ovako nešto doživjeti, da mi deve prekinu snimanje! Zvuči kao scena za film! Ali odlično su se uklopile u kadar, Goran je brzo reagirao, tako da ćemo ovaj modno/devin trenutak zabilježiti za vječnost! Jako se veselim finalnim fotografijama!“ - kroz smijeh je ispričala Kristina koja se s Leom Bikić i Goranom Matijašecom dobro zabavila u Abu Dhabiju.

Komentari 0