Moda

Pogledaj kako domaće trendseterice već sada nose šljokice

Iako šljokice obično vežemo uz novogodišnje doba u posljednje vrijeme nose se i puno prije blagdanskog razdoblja, a nisu više ni rezervirane samo za večernje prilike

Sigurno si primijetila kako su šljokice polako prešle iz detalja koji nosimo samo za novogodišnju noć u detalj koji rado kombiniramo i za dnevne prilike. Šljokice pronalazimo na suknjama, haljinama, topovima i puloverima, a nose se i u dnevnim i u večernjim prilikama. Nismo jedine kojima se svidio ovaj blagdanski trend - i naše poznate trendi cure jednako ih vole kao i mi! Kombinacijama sa šljokicama nema kraja, a osim što su zabavne i cool, šljokice ostavljaju dojam kao da si se ekstra trudila oko svog outfita.

Olja Vori jedna je od prvih koja nam je pokazala kako šljokice mogu dobro izgledati i u dnevnim prilikama. Odabrala je kombinaciju midi suknje i crop topa od istog materijala (čitaj: šljokica), a od modnih dodataka jednostavne svijetle cipele na blok petu te malu crnu torbicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

Televizijska voditeljica Mirna Savić na jednom se zagrebačkom eventu pojavila u Zarinoj suknji sa šljokicama. Suknju A-kroja s kontrastnim šljokicama Mirna je iskombinirala s jednostavnim prugastim džemperom i gležnjačama na petu. Ovakvim stiliziranjem, Mirna je pokazala da se i jedan ovakav party komad može "ublažiti" ako mu se doda jedan casual komad poput pulovera. 

 | Autor: Bojan Zibar Bojan Zibar Mirna Savić

Naša popularna pjevačica Jelena Rozga je pak svoju sjajnu haljinu iskoristila za super fancy look. Birajući jednostavne crne otvorene cipele i omiljenu YSL torbicu na lancu, Jelena je pustila svoju sjajnu srebrnu haljinu da vodi glavnu riječ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Još jedan primjer kako šljokice mogu funkcionirati u casual varijanti je i outfit trendi Ive Radić. Iva je uz najobičniji skinny jeans odabrala predimenzionirani srebrni šljokasti pulover te kombinaciji dodala crne salonke. Tako je ovaj šljokasti komad pretvorila u savršen izbor za look koji se lako pretvori iz dnevnog u večernji. 

 I pjevačica Nina Badrić voli šljokice! Za snimanje je odabrala šljokasti kombinezon V-izreza u cijelom spektru boja, a toliko joj dobro stoji da odmah poželimo isti za doček Nove godine. Ovo je ipak jedan statement komad koji je prikladniji za neke posebne prilike, ali u svakom slučaju jedno je sigurno - ostaviti ćeš dojam gdje god se pojavila!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

Photo: Miss7/Thinkstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!