Moda
Plisirana suknja i dalje je najtraženiji komad među blogericama Plisirana suknja i dalje je najtraženiji komad među blogericama Plisirana suknja i dalje je najtraženiji komad među blogericama

Plisirana suknja i dalje je najtraženiji komad među blogericama

Blogerica Alexandra Lapp izgleda tako chic u metalik suknji s bundom i nevjerojatnim cipelama.

Ako bismo trebali izabrati jedan komad koji je apsolutni vladar sezone, ili posljednjih nekoliko sezona, onda je to sigurno plisirana suknja. Još ako je metalik, onda znate da s njom nema pogreške. Savršenu kombinaciju u kojem ovakva suknja dijeli “statement” mjesto s cipelama odjenula je blogerica i manekenka Alexandra Lapp.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Na suknji može zahvaliti brendu Max&Co., a cipele nose potpis Gianvita Rossija. Čupava je bundica savršen dodatak, a s obzirom na to da nam stižu jesen i zima, vrijeme je da počnemo razmišljati i što ćemo nositi kad nas, kao svake godine, iznenade niske temperature. Plisirane metalik suknje svoje su mjesto našle i u kolekciji dizajnerice Iris van Herpen, a njezina je interpretacija ovoga hit komada dokaz kako se suknja može nositi na romantičan i futuristički način. Izgleda da jedino što će vam u novoj sezoni trebati je plisirana metalik suknja.

U galeriji pogledajte komade za kopiranje ovog stylinga.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0