Moda

Ples u ravnim cipelama ili visokim potpeticama?

Noge i pokreti na visokim potpeticama izgledaju nesumnjivo ženstvenije i privlačnije nego u ravnoj obući, posebno kada je u pitanju zabava ili posebna prilika. No, da bi udobnost bila veća, poslušajte ove savjete...

Cipele s remenčićem oko nožnog zgloba pružaju veću stabilnost nego otvorene salonke. Nosite obuću sa skrivenom platformom. One pružaju bolji oslonac stopalu i ravnomjernije raspoređuju pritisak pri hodanju ili plesanju.

 | Autor: arhiva arhiva

Svi koji su isprobali nevidljive gel-uloške za cipele kažu da su se preporodili. Isprobajte ih i vi! Ipak, ima i puno žena koje su zagovornice ravne obuće te ističu njihove prednosti...

Za neku svečanu priliku, koja će trajati satima, obujte samo cipele u čiju ste se udobnost uvjerili. U takvim situacijama nikada ne nosite novu obuću – bilo ravnu ili na petu – jer postoji realan rizik od pojave bolnih žuljeva.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Tenisice izgledaju sjajno uz elegantnu odjeću: iskombinirajte Adidas Stan Smiths s crnim hlačama klasičnog kroja i crnim prslukom za totalno moderan look. Izabrali ste ravne cipele s puno detalja – šljokice, kristali, vez, aplikacije? Onda neka odjeća i nakit budu što smireniji.

Photo: arhiva

Komentari 0