Moda

Plavokosa prolaznica inspirirala nas je da ovaj poželjni ljetni komad potražimo u dućanima

  • Sve više žena nosi ovaj vrlo praktičan komad koji je jednostavan za stiliziranje - kombinezon
  • Ne moraš biti savršeno vitka da bi ti pristajao; ženstveno ističe struk, laska oblinama i izdužuje figuru
  • Ova Zadranka lijepo nosi kombinezon floralna uzorka, a ponuda sličnih u trgovinama je fantastična - izabrali smo 8 najljepših...

Kombinezon je, bez sumnje, statement komad. Jedan komad od glave do pete ostavlja mnogo jači dojam od kombinacije hlača i topa ili haljine. Iako vrlo jednostavan za kombiniranje, mnoge ga žene svejedno izbjegavaju nositi - zbog pogrešne veličine ili s pogrešnim asesoarima ostaviti će lošiji dojam. Plavokosa prolaznica sa zadarskih ulica podsjetila nas je kako ga je lako dobro nositi.

Možda vas zanima Kupila sam novi hit epilator, ali prvo ga je isprobao moj dečko. Evo što kaže! Rubrika Beauty Beauty

Lagani kombinezon veselog floralnog uzorka odlikuju vrlo široke nogavice, rezan u struku naglašava ženstvenu figuru, a lijep i zanimljiv detalj su naramenice - s volanom. Kombinezon je vrlo praktičan ljetni komad; dovoljno lagan da nam nije prevruće (posebno kad je kraćih nogavica, na bretele i od lepršave i lagane tkanine) i vrlo je jednostavan za kombiniranje. Razmišljati moramo tek o cipelama i torbici. Tako mu je i ova plavuša pridružila samo praktične crne sandale-špagerice, crnu prošivenu torbicu i sunčane naočale. Sigurni smo da je bila spremna za izlazak u trenu. 

 | Autor: Pixsell/Marko Dimić Pixsell/Marko Dimić

Kad je riječ o svečanoj prigodi, kombinezon može biti jednako lijepa i elegantna opcija "ziheraškom" izboru haljine, a odskočit će kao pomalo neočekivan izbor. Dobro krojen i uz chic modne dodatke pun je pogodak, no udoban kombinezon naglasit će stil i u svakodnevnim prilikama. Pamučan i cvjetna uzorka poput ovog koji nosi plavokosa Zadranka, stegnut u struku bit će laskav za figuru, a ovom statement komadu asesoar će pomoći da zablista - naglasi njegovu ljepotu, a prikrije jednostavnost.  

Evo najljepših komada floralnog i džungla uzorka koje smo pronašli u trgovinama...

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: H&M (210kn); Mango (169,90kn); Mango (449,90kn); Zara (299,90kn)

Možda vas zanima Splićanke znaju kako je nositi: Boja breskve je jedna od najpoželjnijih boja sezone Rubrika Moda Moda

Kao i haljina, i kombinezona ima vrlo različita stila - nosiš li ga za večernji izlazak ili za šetnju do plaže nije isto. Želiš li kratke rukave ili samo tanke naramenice? Figuri najviše laskaju oni naglašena struka i širih nogavica. Visokim djevojkama dobro će pristajati  vrlo široke nogavice, a nižima uže i kraće.

 | Autor: Pr/miss7 Pr/miss7

S lijeva nadesno: Zara (299,90kn); Pull&Bear (179,90kn); H&M (340kn); H&M (296kn)

Photo: Pixsell/Marko Dimić

Komentari 0