Moda

Pink u dugoj ženstvenoj haljini

Popularna pop pjevačica Alecia Moore, poznatija pod svojim umjetničkim imenom Pink, blistala je 17. rujna na crvenom tepihu tijekom premijere za film 'Thanks for sharing'.

To je bila važna večer za pjevačicu. Naime, Pink glumi u dotičnom filmu, što je zapravo njen debi  u Hollywoodu. Za tu prigodu odabrala je dugu tamno-plavu haljinu golih ramena u kojoj je oduševila sve prisutne.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Navikli smo pjevačicu viđati u rokerskim izdanjima, u kojima se često poigrava sa seksipilom, golom kožom. Njen stil možemo opisivati na razne načine, no da je naglašeno ženstven i elegantan baš i ne. Upravo zbog toga je iznenadila sve prisutne i pokazala da odlično izgleda i u takvim kombinacijama. Maksi haljina nježno prati žensko tijelo te se širi u sirena kroj. Dugi rukavi dodatno naglašavaju gola ramena, a jedini ukras na haljini je polupeplum koji dodaje dozu elegancije.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Pjevačica je odabrala minimalan nakit. Viseće naušnice odlično su zaokružile ovaj red carpet look. Prepoznatljiva frizura u suprotnosti je s ostatkom stylinga i zbog toga je pravi osvježavajući šlag na kraju ove uspjele kombinacije. 

Ako vas zanima kako Pink održava svoju liniju pročitajte na portalu Zdrava Krava...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0