Moda

Pink blista u seksi rock izdanju

Nakon kratke stanke „bad girl“ pop scene se vratila na pozornicu. Odlučila je opet zauzeti vrh glazbenih ljestvica, a to joj je izvrsno krenulo s novom pjesmom „Blow me (one last kiss)“.

Osim pjesme, koja se neprestano vrti na radijskim postajama diljem svijeta, novi album pod imenom „The Truth about love“ svijetlo dana trebao bi ugledati 18. rujna.

Pink se nije nakon poroda samo posvetila glazbi nego je i vratila svoju liniju. Moramo priznati da pjevačica uistinu blista i svakim pojavljivanjem u medije izgleda sve bolje i bolje.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Za nastup u Londonu u sklopu iTunes Festivala, pjevačica se odlučila za seksi rock izdanje u kojem dominira kratka lepršava suknja i opasno zavodljive crne čizme iznad koljena. Styling je upotpunila T-shirt majicom i crnom kožnom jaknom. Pjevačica je pazila i na detalje. Šlag na kraju su definitivno naušnice u obliku srebrnog šiljka, a frizura i šminka su besprijekorne. Lepršava i u isto vrijeme drska kombinacija koje je idealna za koncert.

U galeriji detaljnije pogledajte styling popularne pjevačice..

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0