Moda

Pharrell Williams za adidas Originals

Adidas je danas objavio vijest o početku dugoročnog partnerstva s osvajačem nagrade Grammy i autorom globalnog plesnog hita 'Happy' - Pharrellom Williamsom. Prvi adidas Originals x Pharrell Williams proizvodi dolaze na tržište već početkom ovog ljeta.

Osim što je vrlo poznat pjevač, Pharrell Williams je ujedno i dizajner i vlasnik tvrtke za proizvodnju tekstila Bionic Yarn. adidas će surađivati s Williamsovom tvrtkom koja je dio kolektiva The Vortex Project, inicijative koja se provodi s tvrtkom Parley for the Oceans i u sklopu koje se plastični otpad iz oceana pretvara u predivo i tkaninu. Bionic Yarn materijali će se koristiti i u nekim nadolazećim adidas Originals proizvodima s Pharrellovim potpisom. Ovo je prvi put da adidas surađuje s dizajnerom koji je ujedno vlasnik tvrtke za proizvodnju tekstila.

"Suradnja s legendarnim brendom kao što je adidas za mene predstavlja nevjerojatnu priliku. Od kad znam za sebe adidas je prisutan u mom životu, od klasičnih trenirki do Stan Smith tenisica koje sam nosio odrastajući u Virginiji. Njihovi proizvodi su svevremenski. Ovo je vrlo uzbudljivo partnerstvo, kako za mene, tako i za Bionic Yarn" , izjavio je Pharrell Williams.

adidas želi dobrodošlicu Pharrellu u svoju obitelj i veseli se dugotrajnom partnerstvu s ovim izvanrednim umjetnikom. "Oduševljen sam što ćemo surađivati s Pharrellom. On je ikona pop-kulture koja nikada ne prestaje inspirirati, ne samo kroz svoj glazbeni talent i vještine, već i kroz mnoštvo svojih drugih interesa. Savršeno se uklapa u adidasovu filozofiju" - izjavio je Dirk Schoenberger, kreativni direktor adidas Sport Style divizije.

Photo: None

Komentari 0