Moda

Petri Nižetić odlično stoji šareni sako

Otvorenje American Steak House i Grill restorana u zagrebačkom hotelu Dubrovnik privuklo je mnoge poznate osobe. Stilski uvijek zanimljiva, poznata novinarka Petra Nižetić i ovog puta je plijenila pozornost svojom kombinacijom.

Za ovu prigodu, Petra je odabrala jednostavnu malu crnu haljinu i u istom tonu dodala čarape i trendovske crne Jeffrey Campbell lita cipele. Čitav styling ne bi imao Petrin završni touch da nije dodala boje, što je učinila uz vrlo zanimljiv kaputić kariranog uzorka u intenzivnim zelenim i plavim nijansama. Crni veliki ovratnik kaputa izvrsno se uklopio uz ostatak outfita, uključujući i jedini dodatni modni detalj, a to je velika crna torba ležerno prebačena preko ramena.

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

Make up je jako dobro pogođen sa crvenim ružem i očima naglašenim smeđim sjenilom. Na obraze je naneseno rumenilo u roza nijansi koje daje prirodan izgled i fino se uklapa s intenzivnim usnama. Frizura je blago razbarušena i prebačena na jednu stranu lica što dodatno pridonosi ležernosti čitavog looka prigodnog ovom društvenom događaju.

 | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

Patra Nižetić je uvijek interesantna zbog svog modnog izričaja u kojem vješto koketira s raznim odjevnim i make up stilovima, pa nas je tako i sada osvojila i pokazala kako jednostavna minimalistička crna kombinacija može izgledati urbano, ali ujedno i retro.

Što su odjenuli ostali gosti pogledajte u galeriji...

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Komentari 0