Moda 10. svibnja 2013.

Petri Nižetić odlično pristaju trapez hlače

Slavko Midžor/Pixsell.

Na konferenciji za blogere održanoj u četvrtak 09. svibnja u 17h u sklopu Dreft Fashion Week Zagreba, glavni gost je bio streetstyle fotograf Yvan Rodic, a pojavila su se i druga poznata lica. Ulogu voditeljice je imala Petra Nižetić koja je svojim zanimljivim stylingom i makeupom zaokupila pažnju svih prisutnih.

Petru smo navikli gledati u zanimljivim i smjelim kombinacijama, a nije nas razočarala ni ovog puta. Kombinacija tamnog i svijetlog trapera jako dobro funkcionira. Svijetla traper košulja nemarno je ugurana u tamne hlače trapez kroja koje dodatno naglašavaju figuru. Traper je ove sezone veliki hit, a poznata novinarka zna kako uklopiti trendove u svoj stil.

Košulju je ukrasila masivnom ogrlicom kombiniranom zlatnim karikama i šarenim koncem koju je uskladila uz jednaku statement narukvicu. Na rame je ležerno nabacila trendi ruksak od kože i platna s veselim šarenim uzorcima. Ali najbolji detalj je svakako frizura i make up.

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell Petra je nakon koketiranja s popularnim ombreom prešla natrag u plavuše, da bi zatim iznenadila ružičastom bojom kose. Za ovu prigodu ju je uplela u obrnutu pletenicu, a make up je također u ružičastim tonovima. Ružičasto sjenilo za oči, ružičasto rumenilo i blago ružičaste usne, iako bi se činilo, nisu pretjerani. Također veliku ulogu igraju i jako naglašene obrve koje idealno zaokružuju čitavu priču.

Petra je poznata po svom eklektičnom stilu i eksperimentiranju s make upom, a ovaj eksperiment je ispao vrlo dobro. Voljeli bismo da i drugi celebovi ponekada budu malo hrabriji po tom pitanju.

U galeriji detaljnije pogledajte tko je od poznatih posjetio prvu večer Dreft Fashion Week Zagreba...

Komentari 0