Moda

Petra Kurtela obožava svoj plavi kaput: Evo gdje kupiti takav

Nećete moći prestati maštati o njemu nakon što vidite ovaj genijalan model u kombinaciji nježne boje i vječnog kroja

Možda vam zahvaljujući sve ljepšem vremenu više ne pada na pamet na sebe navući zimski kaput, ali Petra Kurtela zna da omiljeni model itekako dobro dođe u radnim jutarnjim ili kasnim večernjim satima kada se temperature približe nuli.

Tako je lijepa glumica, koja će uskoro po prvi put postati mama, u svoje proljetne stajlinge već nekoliko puta uklopila i romantičan kaput u jednoj od omiljenih nijansi ove sezone, nježno plavoj.

Prelijep i upečatljiv komad prvi put smo primijetili kada ga je preslatka trudnica odjenula u kombinaciji s haljinom cvjetnog uzorka, a nije nam promaknulo i kako se odlično uklopio u dnevnu varijantu u kojoj vodi glavnu riječ s vječnim trapericama.

 | Autor: Saša Zinaja Saša Zinaja

No, Petra vas je još jednom odlučila uvjeriti kako bi se ovakav kaput trebao naći i u vašem ormaru. Naime, zahvaljujući istom "must have" komadu, glumica se svojim stajlingom isticala na nedavnom predstavljanju nove MAX MARA bridal kolekcije.

 | Autor: arhiva arhiva

Ovog puta odabrala je jednostavnu crnu haljinu te torbicu i cipele u istoj boji, a modnu monotoniju odlučila je rabiti dozom baby plave. Mudar potez, zar ne?

I vi ste se upravo zaljubili preko ušiju? Ne brinite, evo gdje možete nabaviti slične modele:

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 799,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva

topshop.com, 80 eura

 | Autor: arhiva arhiva

Mango, 1199,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva

topshop.com, 98 eura

 

Photo: Mario Poje i Tonći Čerina

Komentari 0