Moda

Pet zimskih odjevnih predmeta koje možete nositi i na proljeće

S obzirom da je zima konačno gotova, dolazi ljepše vrijeme te možemo „baciti“ svoje debele kapute, jakne, kape, šalove itd… Međutim, postoji određena zimska odjeća koja ne mora nužno napustiti vaš ormar kada dođu topliji mjeseci, a može vam pomoći da nadopunite vaš proljetni izgled.

Maksi suknja

Vrijeme kada ste nosili maksi suknju sa čizmama je iza nas, ali to ne znači da suknju trebate ostaviti po strani. Iskombinirajte suknju s bluzom ili majicom i zamijenite čizme sandalama, i odmah ćete upotpuniti vaš izgled za proljeće.

Šal 

Šalovi su stvarno neutralni na način da se mogu koristiti i zimi i u proljeće. Ako je to debeli vuneni šal, onda biste ga trebali ostaviti do sljedeće zime. Ali ako je u pitanju neki jednostavniji, svjetliji i tanje pleteni ili platneni šal, možete ga koristiti i u proljeće. Jedan od načina da koristite šal u proljeće jest da ga vežete oko svoje torbe ili oko svog vrata.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Vesta

Vesta je pravi "must-have" u svakom ormaru. Sjetite se koliko vas dobro vesta služi zimi. Zašto je ne koristiti opet, ali ovaj put preko majice kratkih rukava?!

Čizme

Klasične čizme ostaju čizme u bilo koje doba godine. Ali čizme koje ste uzeli za hladne i vlažne zimske dane spasit će vas od kišnih proljetnih dana. Čizme također izgledaju sjajno sa suknjom, pa ih ne zaboravite uskladiti s mini-suknjom i jaknom.

Džemper

Ne ostavljajte postrance vaš zimski džemper. Možete ga pretvoriti u proljetni tako što ćete staviti neku šarenu ogrlicu. Džemperi se sjajno slažu s trapericama, koje također možete pronaći u funky proljetnim bojama.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0