Moda

Personalizirani detalji: Neka svi znaju da je vaše!

Personalizirani detalji sve će učiniti ljepšim, a osim što njima možete ukrasiti vaše limene ljubimce, preselili su se i u modu

Nije dovoljno samo odabrati limenog ljubimca. Pravi ljubitelji automobila učinit će ga svojim. Odabir boja sve je bogatiji, možete čak kombinirati i nekoliko boja, pa i odabrati retrovizor u drugoj nijansi. Osim boja u fokusu su i razne naljepnice, a u izgledu vašeg ljubimca pomoći će vam razni paketi pomoću kojih može dobiti elegantni ili sportski izgled.

 | Autor: arhiva arhiva

A personalizirani detalji veliki su hit i u modnoj industriji. Cijelu stvar je pokrenuo Burberry kad je prije dvije godine izbacio vuneni pončo s monogramom (kakav nosi Cara Delevingne na slici lijevo) koji su odjednom poželjele sve fashionistice. Stoji oko 8500 kuna, a morat ćete dodati još oko 2000 za svoje inicijale. No dobre su vijesti da ipak nećete morati posegnuti toliko duboko u džep da biste u ormar ubacile neki personalizirani komad.

Početkom godine Topshop je u svom središnjem londonskom dućanu uveo mogućnost monogramiranja kupljenih komada, a sve je počelo personaliziranom jaknom njihova zaštitnog lica Karlie Kloss. Za velika slova trebat ćete odvojiti oko 140 kn te 40-ak za manja i suptilnija. A za 95 kn nudi razne prišivke i motive.

 | Autor: topshop topshop

High street brendovi nude i različite mini torbice s natpisima i popularne bomber jakne s porukom na leđima. Baš taj natpis ili poruku možete učiniti “vašima” tako da pronađete onu koja vam nešto znači. Tko zna, možda se baš vaše ime krije na nekoj jednostavnoj ogrlici u stilu Carrie Bradshaw iz “Seksa i grada” koja je popularizirala lančiće s imenima.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Fashionistice poput Gigi Hadid i Kendall Jenner obožavaju komade s popularnim “hashtagovima”. Tako je Gigi na eventu nosila jaknu s natpisom na leđima #Hadid, a ona i njezina najbolja prijateljica Kendall često se i usklade s natpisima na majicama. U online shopovima lako ćete pronaći pakete od dva T-shirta na kojima piše BFF ili najbolje prijateljice. Naravno, personalizirane detalje možete si napraviti i same. Običan T-shirt možete pretvoriti u personalizirani tako da na njega natiskate unikatan natpis, a na torbice možete izvezati svoje ime.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0