Moda

Pažnja, pažnja! Pronašli smo savršene traperice za vaš oblik tijela

Svakoj građi laskaju drugi modeli, a osim odličnih savjeta, odmah vam donosimo i shopping prijedloge

Trenutno je teško reći da neki model traperica nije in, a u moru brojnih varijanti lako je pogubiti se i ostati praznih ruku. No potraga će biti puno lakša, ako već unaprijed znate što točno tražite, a naravno da svi žele traperice u kojima će izgledati i osjećati se fenomenalno. Lekciju o detalju koji otkriva kako će vam stražnjica izgledati u trapericama smo vam već održali (gradivo možete ponoviti OVDJE), a sada je vrijeme da otkrijete i koji će modeli najbolje laskati vašem obliku tijela.

Pješčani sat

Djevojke oblika pješčanog sata trebale bi privlačiti pažnju na svoj najuži dio tijela, odnosno struk, a to će najlakše napraviti u trapericama visokog struka s minimalnim ili bez ikakvog elastina. 

 | Autor: arhiva arhiva topshop.com, 46 eura

Dječačka građa

Ako ste dječačke građe, onda vjerojatno želite imati i malo oblina, a iluziju ženstvenije siluete najlakše ćete stvoriti u vintage modelu traperica s visokim strukom i, po mogućnosti, s poderanim koljenima.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 179,90 kn

Obline

Trapezice laskaju gotovo svakom obliku tijela, a pogotovo djevojkama s oblinama. Naravno, morate pripaziti  i na to da se nogavice počinju širiti iznad koljena, jer će traperice tako najbolje izbalansirati šire bokove s donjim dijelom tijela. Želite li usput i prekriti trbuh, izaberite model visokog struka. 

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 349,90 kn

Oblik kruške

I djevojkama kruškolike građe odlično će laskati trapezice, ali one bi trebale birati uže modele koji savršeno prianjaju uz nogu te nogavice koje se počinju širiti malo ispod koljena

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 199,90 kn

Sitna građa

Iako na prvu možda ne zvuči tako, djevojkama sitne građe najbolje će stajati traperice odrezanih i malo kraćih nogavica. Birajte modele ravnog kroja ili s nogavicama koje se lagano šire na dnu.

 | Autor: arhiva arhiva topshop.com, 53 eura

Visoke i vitke

Ovim sretnicama pristaju svi modeli traperica, pa mogu biti i u koraku sa svim novim trendovima. Visoke i vitke djevojke jednostavno su stvorene za traperice.

 | Autor: arhiva arhiva H&M, 211 kn

Photo: Wenn

Komentari 0