Moda
jakna od teksturirane tkanine

Pamela Badžek nosi sjajnu teksturiranu jaknu, jedan od proljetnih 'dragulja' high streeta

  • Kratke jakne od teksturirane tkanine, najčešće i s dodatkom efektnih gumbiju, odličan su komad za proljeće
  • Teksturirani model iz Zare nosi i Pamela Badžek, a kombinirala ga je uz tamnoplave traperice i maslinastu torbicu!
  • Ovakav chic model jaknice podići će baš takve jednostavne kombinacije s trapericama ili hlačama širokih nogavica, a iz trenutnih kolekcija izdvojile smo nekoliko modela u svjetlijim nijansama boja

Jakne od teksturirane tkanine, najčešće od mješavine pamuka i drugih materijala, sjajna su zamjena za klasičan sako ili traper jaknu u proljeće, budući da će našim outfitima dodati posebniju dozu elegancije, a pogotovo ako ih uklopimo u outfite s jednostavnijim komadima poput bijele košulje i traperice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

U sličnom outfitu svoju jaknu od teksturirane tkanine nosi i influencerica Pamela Badžek, koja je zelenu kratku jaknu iz Zare, ukrašenu sitnim resicama i s dodatkom zlatnih gumba nosila u stylingu s trapericama od tamnoplavog trapera te maslinasto zelenom YSL torbom.

U ovoj neutralnijoj zelenoj nijansi, ili onoj svježijoj pastelnoj ili kojoj drugoj boji, kratka jakna od teksturirane tkanine u svakoj verziji izgleda jako chic, posebno uz detalje poput decentne kragne, efektnih gumbića ili poruba u drugim bojama.

jakna od teksturirane tkanine | Autor: Zara Zara Foto: Zara, jakna s teksturom i resama (69,95 eura)

Pamela ju je odlično uklopila u svoju dnevnu kombinaciju, a osim uz hlače, traperice ili drugačije modele širokih ili užih nogavica, kratka teksturirana jakna lijepo će se uklopiti i u look s haljinom užeg kroja, ali i primjerice lounge set od tanjeg pletiva.

Jakna koju nosi Pamela na zara.com dostupna je po cijeni od 69,95 eura.

lagane proljetne jakne Možda vas zanima Lagane jakne za prijelazno razdoblje: baloner jakne, bomberice, prošivene, shacket... Evo15 modela Rubrika Moda Moda

Osim u klasičnim neutralnim bojama, bijele, crne, sive, bež i smeđe te kombinacijama istih, model teksturirane jakne možemo odabrati i u nekoj od vibrantnijih nijansi koje će unijeti potrebnu svježinu u naše proljetne modne kombinacije.

Izdvojile smo još nekoliko modela u predivnim svježim bojama savršenim za proljeće!

jakna od teksturirane tkanine | Autor: Zara Zara Foto: Zara, kratka jakna s uzorkom riblje kosti (45,95 eura) jakna od teksturirane tkanine | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, Liu Jo Jeans, kratka jakna (347,60 eura) jakna od teksturirane tkanine | Autor: Mango Mango Foto: Mango, vesta od tvida s džepom (59,99 eura) jakna od teksturirane tkanine | Autor: Mango Mango Foto: Mango, potkraćena jakna od tvida s džepovima (79,99 eura) jakna od teksturirane tkanine | Autor: Mango Mango Foto: Mango, jakna od tvida s džepom (79,99 eura)

Možda vas zanima Ulična moda: iz Zadra stiže sjajna lekcija kako stilizirati komade inspirirane muškom garderobom Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @august_xvi

Komentari 0