Moda

Paloma Faith nosi upadljiv uzorak od glave do pete

Paloma Faith je svojim prvom albumom koji je izašao 2009. bila pravo osvježenje na glazbenoj sceni Velike Britanije, ali i šire. Pozornost medija ne privlači samo svojom glazbom nego i svojim nadasve posebnim i upečatljivim modnim stilom.

U društvu prijatelja pjevačica je prošetala centrom Londona u jednoj od svojih retro seksi kombinacija. Stylingom definitivno dominira veliki cvjetni print koji je usklađen na hlačama i košulji koju je, u duhu starih vremena, Paloma svezala u čvor. Plutene platforme animalnog uzorka pjevačica je kombinirala uz maramu neobično svezanu na glavi.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Crna pismo torba uklapa se uz crne cvjetove, a neobična manikura, u kojoj prevladavaju crveni vrhovi, izvrsno se uklapa uz crvene cvjetove.

Miješanje uzoraka veoma je škakljiv stilski zadatak, na kojem Paloma nije pala. Problem ovog stylinga nije velik i upadljiv uzorak ni njegovo miksanje nego odabir hlača čiji kroj ne laska tijelu pjevačice. Kako se pjevačica odlučila za svezanu košulju te trbuh koji decentno proviruje, izvrsno bi se u ovoj kombinaciji uklopila retro haljina A kroja.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0