Moda 11. listopada 2012.

Palazzo hlače – lijepe i praktične

Petar Glebov/Pixsell.
1/20

U prostorima bivše tvornice Gredelj sinoć je započeo Dove Fashion.hr, a prva večer bila je u znaku Marine Design koja je predstavila svoju samostalnu reviju, ali i Vegeta dizajnerske pregače koje su nosile rukometašice RK Podravka.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell Sportašice su samouvjereno iznijele blijedo sive pregače u koje je Marina vješto integrirala svoj dizajnerski pečat. Ne bi se reklo da pregače mogu biti stylish, no dizajnerica je pokazala da kuhati možemo sa stilom.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell Marina Design

Uslijedila je samostalna revija dizajnerice u kojoj je je također dominirala siva i prljavo bijela boja, koja je osvježena plavim i žutim komadima. Marina je spojila ravne pročišćene linije sa širokim krojevima te stvorila udobnu, praktičnu i urbanu kolekciju koju će poželjeti svaka modno osviještena žena.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell Dizajnerica nije tu stala sa spajanjem oprečnih elemenata. Njena žena voli istaknuti svoju ženstvenu i razigranu stranu, no to ne čini na potpuno djevojački način. Marina Design spaja lepršave haljine i muške elemente, poput kravate koja služi kao osvježavajući detalj. Vodeći ukras su izrazito oštre geometrijske linije koje zaokružuju žensko tijelo na pomalo krut način koji se izvrsno uklopio u cjelokupnu Marininu modnu priču.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell Vodeći komad su palazzo hlače koje izvrsno pristaju uz svakodnevne obveze moderne žene. Izrazito su ženstvene i djeluju poput maksi suknje. No, kako su hlače u pitanju, sadrže dodatnu dozu udobnosti i praktičnosti. Marina Design je opet pokazala kako njene snažne i zaokružene kolekcije vješto spajaju bezvremenske i trendi komade zadržavajući pri tomu svoj prepoznatljiv i uspješan kreativni pečat.

U galeriji detaljnije pogledajte Marinine kreacije...

Komentari 0