Moda

Ozbiljno smo impresionirani H&M-ovom pletenom haljinom koja izgleda stylish i vrlo skupo

  • Ovaj H&M-ov komad izgleda kao da je iskočio iz najelegantnihih Instagram feedova
  • Ova pletena haljina u sebi je spojila dva vrlo vruća trenda - boucle materijal i krem boju
  • A onda smo gotovo identičan komad pronašli u Zari, a zatim otkrili i izvornik, By Malene Birger

Zaviriti ovih dana na H&M-ove stranice nam se isplatilo. Ne zbog sniženja koja su već na izdisaju već zbog ove predivne pletene haljine kojoj predviđamo da će biti novi it komad brenda - ako potraje dovoljno dugo na zalihama. Riječ je o haljini od teksturiranog pletiva, točnije boucléa, koji je jedan od trenutno najpopularnijih materijala i to u krem boji. Da smo željeli bolje opisati sadržaj najotmjenijih modnih Instagram feedova, to bi bilo to, samo s brendovima poput By Malene Birger i Toteme, a ne cjenovno pristupačnim H&M-om.

Ovaj jednostavni kroj objedinio je dva trenda, krem pletiva i maksi duljine nešto koje ćemo viđati i nakon zime na ulicama. Već zamišljamo kako će nam haljina, a i mi u njoj, dobro izgledati s kožnom bajkerskom jaknom ili bomber jaknom - koja se upravo vratila na pozornicu. Kako dani budu topliji čeizme ćemo zamijeniti balerinkama ili mokasinkama, pa dodati kožne sandale i košaru... Ne, sad smo već otišli predaleko u maštanjima. Ovu haljinu kupujemo i nosimo ovdje i sada, uvjereni da je kao stvorena za brojne modne transformacije uz odgovarajuće komade i modne dodatke koje ćemo joj pridruživati. 

H&M blejzer Možda vas zanima Ovaj H&M blejzer dolazi u četiri nijanse i osvojio nas je svojom chic siluetom Rubrika Moda Moda

 | Autor: H&M H&M 67,50 eura

 | Autor: H&M H&M 67,50 eura

A onda... Gle čuda, pronašli smo gotovo identičan komad na stranicama Zare

 | Autor: Zara Zara Midi suknja 22,95 eura; sweater majica 25,95 eura Zapravo, dva komada jer u Zarinoj verziji ovo nije haljina već suknja i top, no sličnost je nepobitna. A oboje, i haljina koju nudu H&M i pleteni komplet iz Zare pak neodoljivo podsjećaju za ono što potpisune brend By Marlene Birger. Očito je ovo vrlo hot stvar.

Možda vas zanima Svi nose ovu preskupu dizajnersku torbicu u obliku srca, mi smo pronašli povoljniju verziju u Zari Rubrika Moda Moda

 

Photo: H&M

Komentari 0