Moda

Ovu bismo s.Oliver torbu rado pospremili u svoj ormar, a danas ju imaš priliku osvojiti!

  • Već smo te obavijestili o tome da smo krenuli s velikim adventskim kalendarom - Christmiss u kojem možeš osvojiti super nagrade
  • Ukoliko na našem Instagram profilu već nisi uočili najnovije darivanje u kojem jednoj čitateljici poklanjamo torbicu iz najnovije s.Oliver kolekcije, sada je zadnji trenutak da se uključiš u nagradni natječaj
  • Ispoštuj sve korake koje tražimo od tebe i možda ova chic torbica stigne baš u tvoje ruke!

Od samih početaka s.Oliver je predan modernim i visokokvalitetnim krojevima, a misao vodilja brenda je da se osoba koja ih nosi u njima osjeća dobro. s.Oliver se sviđa svima koji vole modu, ali u isto vrijeme ne žele da moda diktira njihove živote.

 | Autor: s.Oliver s.Oliver

Pobornice ovog stila aktivne su i neovisne žene, koje prije svega stavljaju naglasak na udobnost, praktičnost i neformalnost. Njima je manje uvijek više i to je jedan od razloga zbog kojih će pri odabiru odjevnih komada prednost dati udobnosti umjesto trendovima. No prave poznavateljice mode to neće spriječiti da se istaknu u masi! Iako se moda posljednjih godina počela fokusirati više na udobnost nego na estetiku, s.Oliver uspio je spojiti oboje.

Dokaz ovoga je i najnovija s.Oliver kolekcija prepuna mekanog pletiva, udobnih kaputa i bezvremenskih komada kao što je ova prekrasna crna torbica imena KISS. Izrazito je mekana i praktična, izrađena je od eko kože te se jednostavno kombinira uz večernje i dnevne outfite. Jedno je sigurno, ne možeš pogriješiti s crnom torbom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Upravo smo ovu chic torbicu u suradnji s brendom s.Oliver odlučili pokloniti jednoj pratiteljici na Instagramu, a do nje te dijeli tek nekoliko jednostavnih koraka. Kako bi osvojila ovu ljepoticu, od tebe tražimo da zapratiš @miss7.hr i @soliver na Instagramu, a potom lajkaš IG objavu na našem profilu i u komentarima označiš osobu za koju smatraš da je ova torba stvorena.

Požuri, jer danas u 12h odabiremo sretnu dobitnicu!

Photo: PROMO