Moda

Pronašli smo praktične i slatke torbice za ljetne dane

Postoje neke stvari bez kojih ne možemo. Ključevi, mobitel, novčanik, pa maramice, par dekorativnih preparata, maramice, parfem, igračka za psa... Malo po malo, i odjednom imaš hrpu stvari u - svojoj torbi. Iako većina nas ima i desetke torba i torbica, uvijek imamo tu jednu torbicu koja će izgledati odlično uz bilo što.

Kao iz školske klupe, ne možemo bez ruksaka. Iako smo prije nosili tipične cambridge torbe koje se mogu nositi svaki dan, sada su tu ulogu preuzeli hibridi ruksaka i torbi. Ako se nalaziš u nedoumici gdje spremiti sve stvari koje će ti u danu trebati, ova torba je idealan odabir za tebe. Pastelni tonovi su zahvalni za ljeto, a u isto tako su jako zahvalni za kombiniranje, posebno sa svijetlom ljetnom odjećom.

 | Autor: Mango, 499 kn Mango, 499 kn

Torba na preklop od brušene kože: Ako ne znaš gdje bi pospremila sve stvari koji će ti trebati za odlazak na kraći izlet u prirodu ili na neki glazbeni festival, možeš zaboraviti na nedoumice i odabrati ovaj brušeni model. Ovi modeli dolaze često i sa resicama, i bez resica. Najčešća boja?Boja konjaka, koja će odlično izgledati uz tamnu ljetnu kožu.

 | Autor: See by Chloe, 2990 kn, Karla See by Chloe, 2990 kn, Karla

Veliki cekeri su idalan ljetni odabir, pa čak i za grad. Predimenzionirane veličine, u kojima doslovno možeš nositi sve što ti treba, čine ovu torbu idealnim odabirom za ljeto. Također, nose se pomoponi i ove sezone, u svom šarenilu boja.

 | Autor: Carpisa, 264 kn Carpisa, 264 kn

Kao s dvora: Iako su brokat, tamna koža i zlatni detalji tipični zimski odabir, ne znači da se ove luksuzne torbe nemogu nositi i za ljetne večeri. Pogotovo ako ćeš uživati u društvo s partnerom, ili bi ju mogla ponijeti na izlazak s prijateljicama. Sigurno će biti barem malo zavidne.

 | Autor: Gucci, 1890 € Gucci, 1890 €

 Eklektična: Ove boje izgledaju jednostavno fantastično, i ne moraš se brinuti. Možeš ih nositi doslovno sa svi ostalim bojama i uzrocima. Nije bitno stopiti se s masom. Ova slatka torbica će ti u tome svakako pomoći. Idealna za gradsku šetnju, i statement komad 

 | Autor: Zara, 199 kn Zara, 199 kn

Torba koja je idealna za šoping: Velike, prostrane, i s puno manjih pretinaca. Tako trebaju izgledati torbice koje ćeš rado nositi u šoping. Kada si cijeli dan u šoping centru, jer sniženja ipak počinju, obavezno ponesi i bocu vode kako bi se mogla osvježiti nakon toliko pješačenja. Također, treba ostaviti i prostora za energetske čokoladice, dva novčanika ako odlaziš u inozemstvo (jedan za gotovinu i sitniš, jedan za kartice), i što god poželiš.

 | Autor: Marni, 1190 €, netaporter.com Marni, 1190 €, netaporter.com

Photo: miss7

Komentari 0