Moda
K+K

Ovo su najprodavaniji komadi iz nove kolekcije Kendall+Kylie

Sestre Jenner su prije doslovno 10 dana izbacile novu kolekciju svoje modne linije Kendall&Kylie, a već je većina komada gotovo rasprodana. Pogađaš, radi se uglavnom o komadima koje su sestre nosile u kampanji, poput cropane narančaste majice s natpisom "Kendall"

Nova limitirana kolekcija je druga iz sekcije "Drop Two", a predstavlja klasične high street komade. Kako Kendall i Kylie vole isticati, sve je proizvedeno u Americi i u potpunosti opisuje njihov stil. Tako su se po običaju tu našli sportski bodi dubokog dekoltea, gležnjače, ali i zaštitni znak sestara - uske midi haljine. Komad koji je u kampanji nosila Kendall, narančasta haljina od lateksa, već je gotovo rasprodan, iako cijena tog komada seže do 400 dolara! 

K+k | Autor: Kendall + Kylie PR Kendall + Kylie PR

Također, ostalo je još svega nekoliko komada korzet haljine bez gornjeg dijela koju je u kampanji nosila Kylie. Velika je potražnja za klasičnim bijelim bodijem (65 $), crnom šiltericom (25 $), gležnjačama (190 $), a crne šiljaste naočale su - rasprodane!

K+K | Autor: Kendall + Kylie PR Kendall + Kylie PR

Photo: Kendall + Kylie PR
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • golubica

    Sviđaju mi se traperice koje nosi Kylie.