Moda

Ovo su jedine torbice koje svaka žena mora imati!

Iako vam se ponekad čini da se u vašoj kolekciji mora naći apsolutno svaki model koji postoji to baš i nije tako...

Da, istina je da vam ona posljednja torba koju ste kupili nije trebala, a da ne spominjemo da ste mogle preživjeti i bez pola svoje kolekcije torbica. Ne, ne morate se truditi opravdavati...

Gotovo svaka žena neće uspjeti odoljeti ako vidi neku od tih krasotica kako je mami iz izloga dućana pokraj kojeg svakodnevno prolazi, a ako ipak postoji neka koja može odoljeti vjerojatno je riječ o nekoj od onih koje putuju svijetom i drže motivacijske govore. To je super jer od njih ćete naučiti apsolutno sve, od toga kako steći samopouzdanje do toga kako se obogatiti (a odgovor na ovo pitanje potencijalno se skriva u prestanku kupovanja torbica).

No, znate li da postoji svega pet modela torbica koje vam ustvari trebaju?

Klasičana torba

 | Autor: arhiva arhiva

Poslovni model koji odgovara svakom stilu zaslužuje prvo mjesto na popisu torbi koje svaka žena mora imati. Osim što imaju idealnu veličinu odlično će se uklopiti u sve dnevne situacije, a neće vam smetati čak ni ako vas iznenadi neplanirani večernji izlazak s kolegama s posla.

Shopping torba

 | Autor: arhiva arhiva

Ne, ne mislimo na platnene torbe kakve nose vaše majke i bake. Riječ je o vrećastim torbama većih dimenzija u koje vam može stati gotovo cijela make up kolekcija, rezervne cipele, novčanik i bočica s novom (a vjerojatno još i puno više).

Torba preko ramena

 | Autor: arhiva arhiva

Torba koja će vam osigurati slobodne ruke zaslužuje posebno mjesto na ovom popisu. Umjesto da po cijeli dan svoju torbicu premještate iz ruke u ruku možete je jednostavno prebaciti preko tijela i osjećati se potpuno slobodno i opušteno.

Torba za putovanja

 | Autor: arhiva arhiva

Bilo da preferirate kovčege ili pak sportske torbe, treba vam model u koji ćete na brzinu moći "pobacati" stvari koje vam trebaju za tjedan dana "bijega od stvarnosti". Čak i ako ne putujete često ovaj tip torbe zaslužuje svoje mjesto u vašoj kolekciji.

Večernja torbica

 | Autor: arhiva arhiva

Logično, na profinjene večere ili pak tulume za pamćenje ne možete ići s torbom u koju stane gotovo cijela vaša imovina. Treba vam njena elegantnija "sestra" koja će podignuti svaku kombinaciju i u koju vam stanu tek mobitel, kartica i ruž za usne.

Photo: arhiva

Komentari 0