Moda

Domaći brend Lykke kreira jedinstven mirisni nakit koji se ne samo nosi, već i osjeća

  • Bliži nam se Dan Žena, a miss7 ga želi čestitati svojim čitateljicama na najljepši mogući način - uz giveaway!
  • U suradnji s našim partnerima pripremamo vrijedne darove i dijelimo ih putem miss7 profila na Instagramu sve do 8. ožujka
  • Danas imaš priliku osvojiti jedinstveni mirisni medaljon Lace of Pag inspiriran tradicionalnom paškom čipkom koju odlikuje iznimna ljepota uzoraka i višestoljetna tradicija

Brend Lykke pokrenuo je ljubavni par, kako kažu, 'iz čiste ljubavi prema stvaranju i jednoga prema drugom', a njihova ideja bila je kreirati personalizirani nakit koji se ne samo nosi, već i osjeća. Lykke mijenja poimanje nakita kao modnog dodatka i donosi nešto više, s  mirisom budi osjetila, a iza dizajna se skriva priča svakog pojedinog medaljona. Na taj način kupac poklanja uspomenu koja prvenstveno nosi emocionalnu vrijednost i budi draga sjećanja. 

Većina Lykke mirisnih medaljona inspirirana je ljepotama hrvatske baštine, a kreirani su s motivima našega kulturnoga blaga. Među različitim motivima medaljona posebno se ističe Lace of Pag, Lykke mirisni medaljon koji je dobio posebno priznanje i proglašen je originalnim suvenirom grada Paga 2020. U Pagu su prepoznali njegovu vrijednost i originalnost, a s motivima paške čipke medaljon je pravo malo umjetničko djelo. 

Paška čipka dio je bogatog kulturnog i povijesnog nasljeđa te se godinama tradicijski njeguje i prenosi s generacije na generaciju. Sada se ona nalazi na predivnom komadu nakita koji priča svoju priču. Nastao je u suradnji s paškom umjetnicom Vesnom Herendom, a njegov razvoj trajao je gotovo tri mjeseca upravo zbog sitnih detalja kojima obiluje paška čipka prema kojoj je medaljon i rađen, a koje su željeli vjerodostojno prenijeti. 

Lykke personalizirani mirisni medaljon je nakit od kirurškog čelika s 18-karatnom pozlatom koji dolazi u kompletu s dva eterična ulja po vašem izboru i posebno kreiranim spužvicama različitih boja. Na spužvicu se može nanijeti eterično ulje ili omiljeni parfem i uživati u njegovom mirisu danima. 

U kompletu s ogrlicom dolazi i 10 raznobojnih spužvica za mirisni medaljon, koji će savršeno pristajati vašem stilu i trenutnom raspoloženju te odjevnim kombinacijama. Medaljoni su također posebni po svojim hipoalergenim i antikorozivnim svojstvima.
Primjena je vrlo jednostavna: potrebno je samo odabrati spužvicu u boji koju možeš uskladiti sa svojim odabranim outfitom, na spužvicu staviti svoj omiljeni parfem ili par kapi (do 2 kapi) odabranog eteričnog ulja, otvoriti medaljon koji se otvara/zatvara na magnetić te u njega staviti mirisnu spužvicu, a potom staviti ogrlicu oko vrata i uživati u omiljenom mirisu.

Upravo ovaj prekrasni Lykke medaljon može biti tvoj ukoliko se uključiš u miss7 nagradni natječaj povodom Dana žena. Želiš osvojiti ovu vrijednu nagradu? Trk na miss7 profil na Instagramu i odradi sve korake koje tražimo od tebe. Bez brige, nije teško. Sve što trebaš je zapratiti @miss7.hr i @lykke.hr, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti jednu ženu u svom životu - prijateljicu, sestru, mamu, kolegicu, tetu - onu koja je za tebe najbolja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Nagradni natječaj na Instagramu traje do subote, 4. ožujka 2023. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnicu slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Lykke