Moda

OVO je suknja koja će obilježiti proljeće

Svake sezone pronađemo i otkrijemo jedan komad koji nam obilježi ormar i sve se vrti upravo oko njega - ovog proljeća, to će biti OVA suknja

Kad bismo morali odabrati jedan komad koji nas trenutno napada sa svih strana, onda bi to svakako bila - karirana suknja! I to ne bilo kakva već karirana midi suknja. Pencil model koji dolazi do ili malo ispod koljena ultimativna je suknja koja pristaje i laska svim oblicima ženskog tijela, a može se kombinirati u bezbroj kombinacija i prilika.

 

Objavu dijeli Rita Rumora (@ritarumora)

Karirana suknja trenutno je vladarica high-street trgovina i dolazi u nekoliko različitih dužina, krojeva i nijansi. Super stvar kod karirane suknje je i činjenica da se tako lako može pretvoriti iz dnevnog u večernji outfit, a jednako dobro izgleda i uz štikle kao i uz tvoje omiljene tenisice.

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Mango (349 kuna), Zara (299 kuna), Zara (299 kuna)

Pencil suknju generalno možeš nositi na nekoliko različitih načina i u doslovno svako doba dana! To je onaj komad koji nam nikad ne može i neće dosaditi, klasik koji uvijek zaslužuje imati svoje mjesto u tvojem ormaru... Samo je sada došao u kombinaciji s jednim jako zanimljivim (i super modernim) printom!

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Bershka (169 kuna), Zara (299 kuna), Mango (249 kuna), Zara (299 kuna)

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar klaruš

    klaruš

    Naslovna slika je iz 70g. tako se oblačila moja mama. Ostali modeli su preplitanje '70-tih i '80-tih godina, ništa neviđeno.