Moda

Ova kombinacija je najveći trend ovog ljeta!

Možda je već smiješno ponavljati, ali su prugice i floralni uzorak su omiljeni proljetni printovi. Doista, nose se uz sve i u svim prilikama, a po novome i u kombinaciji jedan s drugim uzorkom

Prugice i cvijeće se od sada se vole i na odjeći. Možda ovo zvuči kao jedna sasvim hrabra kombinacija, no čekaj kada ti tek kažemo da nam nisu strane niti kombinacije točkica i prugica. Jer, odavno je prošlo modno doba u kojem smo morali paziti da nam se materijali suknje i bluze slažu jedno s drugim, da nam boja cipela paše uz boju torbe ili da kombiniramo uski gornji i široki donji dio odjeće. Zaboravi na pravila jer pravila su jedino što je out!

Kombinacija prugica i cvjetnog uzorka nikad nije izgledala bolje. Znaju to i talijanski genijalci Dolce & Gabbana koji su cijelu jednu kolekciju posvetili upravo kombinaciji cvijeća i pruga. Baš na tragu toga je i ova kombinacija. Comma kombinezon culottes dužine je sve što nam treba ovog proljeća. Ako se kombinira s prugastim salonkama koje već imaju cvjetni uzorak po sebi, znamo da je ovo pravi modni pogodak.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Naušnice LEIGH MILLER; Salonke D&G; Kombinezon COMMA; Torba ROGER VIVIER

Možda vas zanima Kako biti najbolje odjevena gošća na vjenčanju? Rubrika Moda Moda

A sad nešto sasvim neočekivano. Dva crno bijela uzorka koja nikad nisi mogla zamisliti zajedno, a tako se dobro slažu. Točkasta haljina lagano stisnuta u struku dobije poseban touch ako se upari s prugastim šalom i sandalama stabilne četvrtaste potpetice. No, to nije sve. Kako bi dojam bio savršen, biseri oko vrata su neizostavni. Baš poput "Zgodne žene"!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Haljina COMMA; Sandale TABITHA SIMMONS; Biserna ogrlica COMMA; Šal COMMA

I, naravno ne smijemo zaboraviti kombinaciju print na print. Doista dobro izgleda kada se spoje dva životinjska uzorka, ali neočekivanog spektra boja. Šarena haljina zebraste podloge izgleda moćno u kombinaciji s animal tamnocrvenim sandalama. Da bi se to životinjsko carstvo ipak malo "primirilo", dodana je slamnata torbica s kožnim detaljima. Odlično!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Marama ETRO; Torbica ASOS; Haljina COMMA; Cipele GANNI

Photo: None

Komentari 0