Moda

Ovo je najljepša obuća koju ćemo nositi u nadolazećoj sezoni

Iako su temperature ovih dana daleko od onih kojima se nadamo uoči proljeću, naš pogled sve češće odluta prema novim, proljetnim kolekcijama obuće koje su stigle u trgovine diljem Hrvatske. Proljeće je temperaturama možda još uvijek daleko, ali ovi trendy modeli obuće koje smo pronašli u Deichmannu, pravi su vjesnik toplijih dana koji će uskoro stići.

Veliki povratak

Volite li ih ili mrzite, jedno je sigurno – balerinke se spremaju na veliki povratak u ormare ljubiteljica mode diljem svijeta. Ova udobna obuća bila je neizostavan segment naše garderobe dugi niz godina, a sada se ponovo vraća na valu sve popularnijeg trenda inspiriranog francuskim šikom i stylingom balerina. Ženstvene, decentne i udobne – balerinke ćete ovog proljeća viđati svugdje, a u Deichmannu smo pronašli bezvremenske modele kako bi ovaj trend što jednostavnije uklopile u svoj proljetni styling. Odlučite li se ovog proljeća na trend balerinki, razmišljajte u smjeru jednostavnog, minimalističkog outfita baziranog na paru savršenih traperica, nježnih boja i jednostavne siluete, a uz dodatak marame i decentnog nakita, u trenu ćete asocirati ženstveni glamur pariških ulica. 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Modna akademija

Ravna obuća ove sezone doživljava svoju renesansu, pa se kao jedan od vodećih trendova ponovo javljaju loaferice i mokasine raznih oblika i dizajna. Chunky lakirani modeli i dalje su popularni, ali ovog proljeća brojne dame potražit će modele u bijeloj ili nježnim paletama neutralnih i pastelnih boja. Od trendova tu su i platforme te chunky izgled, kao i modeli od brušene kože. Deichmann je izvrstan izbor za sve zaljubljenice u ovaj beskrajno mladenački trend, jer u asortimanu trgovina možete pronaći velik izbor modela, boja i materijala, što znači da će svaka žena ovog proljeća za sebe pronaći idealan par loaferica ili mokasina. 

 | Autor: Deichmann Deichmann

Nikad dovoljno

Bez obzira koliko tenisica imamo u svom ormaru, čini nam se kako uvijek postoji mjesta za još jedan par, pogotovo kada se radi o klasičnim modelima modnih tenisica koje se nose u gotovo svakoj prigodi. Niti ovo proljeće ne može proći bez kupovine tenisica koje će postati vaša baza za svaki proljetni outfit. Tenisice ćemo ovog proljeća, osim u klasičnoj sportskoj kombinaciji, nositi i uparene s nešto elegantnijim haljinama i suknjama, kako bi stylinge učinili maksimalno nosivima i iskoristili udobnost koju nam pruža par kvalitetnih modnih tenisica. Naše favorite u Deichmannu smo pronašli u asortimanu brendova Bench, adidas, Nike, Esprit te Graceland.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Ovog proljeća uživajte u novim uzbudljivim trendovima i udobnosti koju nam donose najtraženiji modeli obuće za proljeće 2022. Istražite Deichmann ponudu koja donosi i promocije i uputite se u najbližu trgovinu kako bi ubrzali dolazak proljeća!  

Photo: Deichmann