Moda

Ovo je definitivno najzahvalniji ljetni komad odjeće koji možeš nositi na sto načina - osmislile smo tri outfita koja će te inspirirati

  • Bijela boja idealan je odabir za prigode u kojima želiš zablistati i biti sofisticirana
  • Ove sezone popularne su bijele hlače i to u svim dužinama i stilovima - bermude, duge hlače i suknja-hlače
  • Smislile smo tri outfita inspirirana modelima koje smo pronašle u City Centeru one gdje još traju velika sniženja i ne sumnjamo da ćeš uz njih zavladati ljetnom modnom pozornicom i ponovo zavoljeti bijelu boju!
  • Ako ti zatreba još inspiracije, bez brige, pronaći ćeš je na stranici City Mix&Match

Bijela je boja savršena za sve prilike u kojima trebaš izgledati lijepo i sofisticirano. Osim toga, idealno pristaje sunčanim danima, a osobito nakon što postaneš vlasnica preplanulog tena.

Ove je sezone upravo bijela boja trend broj jedan i to na onim odjevnim komadima koje možda, ali nepravedno, isključuješ iz svoje garderobe - hlačama. Mi bijele hlače obožavamo zato što je u njima tako lako izgledati chic i moćno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules) on

Duge hlače, lepršave suknja-hlače ili bermude osvajaju na prvi pogled i to ne samo zbog svoje elegancije i jednostavnosti, nego i lakog kombiniranja sa svim bojama, uzorcima i detaljima. Zato smo za tebe osmislile tri outfita od glave do pete u kojem dominiraju upravo - bijele hlače.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michèle Krüsi (@thefashionfraction) on

Za tople dane i ugodne ljetne večeri bermude su idealan odabir. Kako bi pokazala svoje preplanule noge kombiniraj ih sa sandalama s visokim potpeticama. Kao prava ljetna "mačka" mogla bi prošetati one s leopard printom, a da smiriš ovu divlju igru savjetujemo ti da odabereš jednostavan topić u, primjerice, narančastoj nijansi.

 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Bermude Jessica, C&A (179,90 kn), top Benetton (160,30 kn), grudnjak Yamamay (309 kn), gaćice New Yorker (129 kn), sandale UPcollection, Mass (399 kn), naušnice Parfois (80 kn), sve dostupno u City Centeru one

Pri velikim vrućinama pažnju obrati i na kvalitetno donje rublje i odluči se za nježnije nijanse poput puderasto roze koja se neće nazirati ispod bijelih hlačica. Ovu kombinaciju zaokruži zanimljivim naušnicama, kosu sveži u rep i "hodaj kao da tri muškarca hodaju iza tebe", kako kaže Oscar de la Renta.

Ako su bermude ipak prekratke hlače za tvoj ukus, spremile smo ti pravu poslasticu koja je ponovo osvojila prvo mjesto u svijetu mode. Riječ je o lepršavim suknja-hlačama koje svojom jednostavnošću i elegancijom postaju prvi odabir za svaku svečaniju prigodu. Osim toga, toliko su lagane da ti u njima uopće neće biti vruće.

 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Suknja-hlače H&M (249 kn), naočale Diesel, Ghetaldus optika (1720 kn), šešir H&M (79,90 kn) topić C&A (89,90 kn), sandale Nine West (829 kn), set broševa Swarovski (1369 kn), sve dostupno u City Centeru one

Budući da su visokog struka, duge košulje i topove uvuci u njih ili pak biraj modele majica rezanih u struku. Upravo će tako hlače doći više do izražaja. Zato smo ih odlučile spojiti s kratkim topićem s prugicama i to otvorenih ramena. Ipak, kad nosiš takve modele topova pripazi da odjeneš grudnjak bez naramenica. Uz njih možeš uklopiti i zanimljive naušnice, no mi smo se ovaj put odlučile na simpatične broševe. Uz šešir i naočale u ovakvoj kombinaciji izgledat ćeš kao diva.

Ako su tvoj izbor duge bijele hlače jednostavnoga i ravnog kroja, i za tebe smo smislile kombinaciju. Biraš li ovakve hlače, pripazi da odabereš i donje rublje koje se neće ocrtavati, i naravno, odluči se radije za boju kože nego bijelu boju gaćica. Osim toga, u njima će se sakriti i svaki celulit!

 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Hlače s.Oliver (729 kn),  naočale Fendi, Ghetadlus (2980 kn), ruksak Deichman (299 kn), parfem Lancome la vie est belle, Mueller (689,90 kn), top Zara (229,90 kn), sandale Steve Madden, Fashion&friends (690 kn), sve dostupno u City Centeru one

Da bi ipak ovaj kroj hlača malo razigrala, odjeni topić s lepršavim rukavima i sa žarkim detaljima ružičastih ruža. Kombiniraj s još malo pastelne ružičaste na sandalama i s elegantnim ruksakom, svoj pogled sakrij mačkastim okvirima naočala, nabaci malo parfema i spremna si za osvajanje svih ljetnih šetnica!

Sve ove modne komade pronaći ćeš u trgovinama City Centera one East, West i Split u kojima još traju velika sniženja, a za dodatnu inspiraciju i olakšanu potragu za genijalnim modelima koje ćeš kombinirati sa svojim bijelim hlačama posjeti stranicu City Mix&Match! I to je to, sada si spremna za sve ljetne modne izazove!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0